2777
2789
عنوان

اقدامی های ۱۴۰۲

222 بازدید | 33 پست

سلام خانم ها هر کی در حال اقدام هست بیایید از حال هم و کارهایی که برای بارداری میکنیم باخبر بشیم به امید روزی که هیچ مادری حسرت بی فرزندی به دلش نمونه و هر کی بچه خواست خدا سالم و صالحش رو به هممون بده ان شاالله 🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترا من مریم ۳۳ سال سن دارم و ۴ ماهه پیش با کلومیفن و لتروزول باردار شدم ولی متاسفانه دوقلوهام  در هفته ۸ بعلت خونریزی داخلی که علتش مشغول نشد لیست قلبی کردن و الان دکترم گفت میتونی اقدام کنی و از ۱۵ سیکلم یعنی ۲۴ تیر ماه یک شب درمیان نزدیکی کردم و خودم دوماه هست بخاطر تنبلی خفیفم در رژیم و ورزش هستم

من واس دومی ۶ماهه تو اقدامم نمیشه تنبلی دارم 

منم گلم برای دومی در اقدامم دوماه پیاده روی و رژیم میگیرم و ۱۰ کیلو کم کردم دکترم گفت درمان تنبلی ورزش و رژیمه و شکر خدا این ماه طبیعی پریود شدم ولی قبلا اصلا نمیشدم

فولی هات چنده ؟ که تنبلی خفیف به حساب میاد ؟

گلم من قبلا اصلی پری نمی‌شدم حتی به سال .ولی این ماه با ورزش و رژیم طبیعی پری شدم نوشته ۸ فک کنم ولی اونوقت که سونو داده بودم اصلی پری نمیشدم