2777
2789
عنوان

ضرب مالی پشت سر هم

95 بازدید | 9 پست

بچه ها هرچی بگم شاید یک دلیل بیارید اما ما تا حالا سه تا ماشین عوض کردیم که باهاش کار کنه. تا سند به نام شوهرم میخوره به خرج نیفته حسابی. همین چندماه پیش 400 میلیون خرج افتاد یاطاقان زده بود. خودمونو کشتیم جور کردیم و درستش کردیم. باز تا راه افتاد الان 40 میلیون خرج داره. هرچی کار می کنه باید بده درستش کنن. کلا ضرر مالی زیاد میبینیم تو زندگی اصلا پیشرفت نداریم. همه میگن طلسمید. دوست ندارم برم پیش دعا نویسا و .... هرچی قرآن، چله ،اسپند و ... انجام میدم بی فایده ای چیکار کنممممم😭😭😭😭

برای حاجتم یک صلوات بفرس   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشینتون چیه؟

کامیون. شریکی خریدیم. قلب اینکه بخریم داغون بود ولی کار می کرد تا سند به نام شوهرم خورد به خرج افتاد...بخدا همه چیشو نو کردیم اما بازم یک جاییش خراب میشه

برای حاجتم یک صلوات بفرس   
کامیون. شریکی خریدیم. قلب اینکه بخریم داغون بود ولی کار می کرد تا سند به نام شوهرم خورد به خرج افتاد ...

این یکبارم درست کنید اگه بازم خرج افتاد بفروشید یکم وامی چیزی بگیرید یکی بهتر بگیرید

❤️👨‍👩‍👦👼
این یکبارم درست کنید اگه بازم خرج افتاد بفروشید یکم وامی چیزی بگیرید یکی بهتر بگیرید

همش همینو میگم همین یکبار درستش کنیم.باز دوباره و دوباره... صفر هم که بخریم همینه. اصلا از یک جایی یک چاه کنده میشه که درآمدمون خرج ضرر میشه...همه انگشت به دهان موندن

برای حاجتم یک صلوات بفرس   
زندگی منم همینجوره هیچ کاری برامون جورنمیشه و همش بدبیاری

دارم مثل شمع آب میشم. هرکی منو میبینه غصه میخوره که چرا اینقدر شکسته شدم😭😭😭😭

برای حاجتم یک صلوات بفرس