2777
2789
عنوان

کسی تو ساخت خونه اش دیوار پیش ساخته استفاده کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1306 بازدید | 25 پست
الان از همسرم پرسیدم،گفت حتی ضربه هم نخورد،ولی ریخت. باز تحقیق کنید شاید برای ایشون بد درست کرده لو ...

وای 🤐🤐🤐🤐🤐ممنون که پرسیدی🌻

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
کل خونه ما اینجوریه خیلی مضخرفه مگر اینکه فقط بخوای یه تیغه وسط خونه بکشی و هیچ چاره ی دیگه ای ندا ...

چرا عزیزم

مشکلش چیه

تو هزینه چقدر براتون تفاوت داشت

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پیش ساخته بدرد نمیخوره دیوار متری۵۰تومن میچینن چقدر دیوار داری

هنوز شروع به کار نکردیم

من دارم اطلاعات جمع میکنم

چرا عزیزم مشکلش چیه تو هزینه چقدر براتون تفاوت داشت

ما خونمون اجاره ایه کل ساختمون رو اینجوری ساختن

احساس میکنم تو جعبه مقوایی دارم زندگی میکنم

پچ پچ همسایه رو هم میشنوم با یه ضربه هم میریزه

اسمشو گذاشتن ضد زلزله ولی سازنده ها برای اینکه هزینه نکنن اینکارارو میکنن

لایک نکنید.. هرکی لایک کرد سوسک بشه ایشالله...فقط ریپلی دوس دالم🥲
ما خونمون اجاره ایه کل ساختمون رو اینجوری ساختن احساس میکنم تو جعبه مقوایی دارم زندگی میکنم پچ پچ ...

چه بد

تو نت دقیقا برعکس اینایی که گفتید و نوشتن ادم امیدوار میشه🥴

بتنی یا گچی میدونم بین ایندو فرق هست ولی نمیدونم کدوم برای ساخت خونه مناسبتره

هیچکدام مناسب نیست  فقط دیوار بتنی برای محوطه و حیاط مناسبه  من کارم ساخت و سازه

کاربر آقا
چه بد تو نت دقیقا برعکس اینایی که گفتید و نوشتن ادم امیدوار میشه🥴

اگه میخواید کل خونه رو اینجوری بسازید منصرف شید

ولی اگه میخواید مثلا یه اتاق خواب در بیارید خوبه

خالم تو پارکینگ خونش یه آرایشگاه درآورده اونم خیلی خوب بود کارش

لایک نکنید.. هرکی لایک کرد سوسک بشه ایشالله...فقط ریپلی دوس دالم🥲
هیچکدام مناسب نیست  فقط دیوار بتنی برای محوطه و حیاط مناسبه  من کارم ساخت و سازه

خیلی ممنون لطف کردید