2777
2789
عنوان

میشه به این بیبی چک یه نگاه کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 38 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای مبارکه عزیزم😍😍انشالله سالم و صالح باشه..

وای من تازه از بیبی چک که رد میشم خودمو قانع میکنم درسته میرم مرحله ی اینکه نکنه سقط بشه؟😑

معلوم نیست چمه

انگار کامل نمیتونم باور کنم...

واااای مبارکه عزیزم😍😍انشالله سالم و صالح باشه.. وای من تازه از بیبی چک که رد میشم خودمو قانع میکن ...

فدات شم مال شما هم مبارکه عزیزدلم. نه عزیزم اصلا به این چیرا فکر نکن. من از دوستام قبلا راجب تحربه بارداری شون پرسیدم. گفتن اگر برگردیم به دوران بارداری اصلا بخودمون استرس‌نمیدیم چون الکیه. فقط بسپار به خدا .همین.من خودمم استرسی ام گاها. ولی واقعا تصمیم مصمم برای دوران بارداری فقط و فقط ارامشه. از تجربه های دیگران استفاده کنیم 💚

فدات شم مال شما هم مبارکه عزیزدلم. نه عزیزم اصلا به این چیرا فکر نکن. من از دوستام قبلا راجب تحربه ب ...

اره عزیزم..

حالا جالبه من خودم یه پسر کوچولو دارم،تو بارداریمم به خاطر اتفاق نادری که افتاد خیلی استرس کشیدم هی هر ۱۰روز سونو میشدم ولی الان میگم الکی خودمو استرسی کردم هرچی میخواست بشه میشد خدا نگهدار بچه هاست.

انشالله بارداری سبکی داشته باشی عزیزم،سالم و غرق شادی بغلش کنی انشالله

اره عزیزم.. حالا جالبه من خودم یه پسر کوچولو دارم،تو بارداریمم به خاطر اتفاق نادری که افتاد خیلی اس ...

قربونت عزیزم پس بخاطر اونه کمی حساسی. ولی بنظر من فقط توکل به خدا کن و همش مثبت فکر کن.واقعا فکر مثبت تاثیر فوق العاده ای داره. البته انشااله که خودمم تا اخر پایبند به این اعتقادم باشم😁

قربونت عزیزم پس بخاطر اونه کمی حساسی. ولی بنظر من فقط توکل به خدا کن و همش مثبت فکر کن.واقعا فکر مثب ...

اره واقعا

باید همینکارو کنم

هستی تا آهر انشالله😍

اره واقعا باید همینکارو کنم هستی تا آهر انشالله😍

چون بارداری هامون با همه. حتما نگه میدارم کامنت تون رو. گاها حالتونو میپررسم.ممنونم از دعاهای خوبت عزیزم. انشالله شما هم فرزندسالم و صالح خدا بهتون داده. به امید خدا 

چون بارداری هامون با همه. حتما نگه میدارم کامنت تون رو. گاها حالتونو میپررسم.ممنونم از دعاهای خوبت ع ...

اره چه کار خوبی ممنونم..

همینطور برای شما انشالله❤❤❤❤