2777
2789
من واقعا گیر نیستم. چون جایی نمیتونم مطرح کنم اینجا پرسیدم. ما اصولا تصمیم های خودمون رو عملی میکنیم ...

رفتار خاصی ندارد که سلام احوال پرسی عادی داشته باش هرچیم شنیدی محل نده 

درباره ماشین هم بهتره مادرو پدرشوهرتون اطلاع بدید یا مشورت بگیرید ولی با برادرشوهروجاریتون نه 

منم همسرم خونه ومغازه رو زده به اسم من 

حالا نه بخاطرع اینکه عاشق منه ها بلکه بخاطره فرار از مالیات اینکاروکرده😂😂

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
آخه به زبون میارن  تیکه می‌اندازند  مثلا میگن خوششش به حالتون  یا میگن  چه شا ...

آفرین دقیقا همینه. در واقع اونا خودشون رو درگیر زندگی ما کردن و ما کاری بهشون نداریم اصلا. کاملا درک کردی که چی میگم

هزار تا عیب هم میذارن که خونه ای که خریدی فلانه جاش بده کاش میگفتی فلان آشنای من املاک داره گرون خریدین و از این حرفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچی دیگران کمتر از زندگیت بدونن بهتره از نظر من  ارتباطتو با آدمای حسود کم کن خیلی کم چون این ...

واقعا به معنای واقعی کلمه از دست اینا مثل خررررر تو گل گیر کردم. اصلا نمیشه نبینمشون متاسفانه. 

رفتار خاصی ندارد که سلام احوال پرسی عادی داشته باش هرچیم شنیدی محل نده  درباره ماشین هم بهتره ...

عزیزم بحث اعتماده به هر صورت هر مالیاتی هم داشته باشه چه به نام شما باشه چه به نام همسرتون باشه باید پرداخت بشه. زندگی مشترک این حرفا رو نداره

آخه به زبون میارن  تیکه می‌اندازند  مثلا میگن خوششش به حالتون  یا میگن  چه شا ...

اونی که میگه چه شانسی داره یکی مثل من رک میذارم تو دستشون برامم مهم نیست کی باشه میگم تلاش کردم عمرم رفته تا اینو تونستم مهیا کنم و ...

خوب حسوداند دست خودشون نیست دارند میسوزند 

اینجور آدما تازه سرمال هم میزنن که چقد خونه زشته یا هزارتا ایراد بنی اسرائیلی

ولی کاری نمیشه کرد برخورد کنی میگن داره پز میده 

بهتره با یه لبخند رد بشی ازشون ،دیگ دهنشون بسته میشه وقتی ادامه ندید به بحثشون یعنی وادارشون کردید به لال شدن 

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
آفرین دقیقا همینه. در واقع اونا خودشون رو درگیر زندگی ما کردن و ما کاری بهشون نداریم اصلا. کاملا درک ...

اینارو خیلیام به ما گفتن در جوابش گفتیم اینجارو پسندیدیم می ارزه از نظرمون 

عزیزم بحث اعتماده به هر صورت هر مالیاتی هم داشته باشه چه به نام شما باشه چه به نام همسرتون باشه باید ...

به هرحال بهانه ای خوبیه برا بستن دهن بقیه البته حسودا 

پروفایلت با اسی یکیه؟؟

وای آره عکس پسر خودمه. اتفاقا یه بار یک نفر بهم گفت عکس پروفایلت رو تو پروفایل یکی دیگه دیدم. گفتم بابا عکس پسر خودمه مگه ممکنه همچین چیزی. حالا باید از خود اسی بپرسم داستان چیه

ما هم گفتیم خیلی گشتیم این از نظرمون بهترین بود

بهترین جوابو دادی ادمای دهن مفت زیادن خیلیارو دیدم بعضی وقتام باید با پوزخند از کنارشون رد شد چون حرف بزنی بیشتر عذاب میدن ادمو سادیسم دارن

اسی بیا بگو ببینم عکس پسرم تو پروفایلت چیکار میکنه؟ منو میشناسی؟ عکس پسرم رو از کجا آوردی؟ نکنه آشنا ...

😂😂😂فامیل درامدید!!