2777
2789
عنوان

يه اتفاق جالب و با مزه برام افتاده همين الآن .

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 25 پست

😅🤣

اونوقت من حالم بده دوتا گربه بزرگگگ اندازه سگ تو پارک میان کنار من میپرن روهم جیغ بزنن منم یجوری جیغ زدم طرفش فرار کرد کارشون نصفه موند

دیشبم که یه گربه سیاه یهو از پشت سرم مثل جن خیره شده بود بم😐بهم میگم گمشو اه باز نمیره 

گربه ها هم لوس شدن دیگه نه با پیشته میرن نه گمشو

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جون   دیگه از فردا کارت همینه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

اوخییی🥲🥺اگه خواستی قبل خواب براش غذا بزار برو بخواب که بیدارت نکنه

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.
الهی بگردمممم

ديروز داشتم حياطو جارو ميزدم اومد . جارو رو گذاشتم رو زمين . ديدم رفت كنار جارو نشست . وقتي بلند شد رفت ديدم ادرار كرده . زمين خيس و زرد شده بود . مجبور شدم جارو و زمين رو بشورم . دلمم نمياد چيزي بهش بگم . خيلي پر روئه . همچيم مثل آدم محكم در ميزد . رفتم براش غذا بيارم راه افتاد دنبالم باهام اومد تو آشزخونه . مادرم بيدار ميشد ميديد هم گربه رو مينداخت بيرون هم منو . 

ديروز داشتم حياطو جارو ميزدم اومد . جارو رو گذاشتم رو زمين . ديدم رفت كنار جارو نشست . وقتي بلند شد ...

خوداااا

منم گوربه میخوام

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔
اوخییی🥲🥺اگه خواستی قبل خواب براش غذا بزار برو بخواب که بیدارت نکنه

چند سال پيش يه گربه ميوم خونه مون . خونه مون هم يه طبقه س . نصف شب ميرفتم تو پشت بوم ميديدم سر كوچه كنار سطل آشغال دنبال غذا ميگرده . ميگفتم پيشده . همچين ميدوئيد ميومد پيشم . از ديوار ميومد بالا ميومد تو پشت بوم . 

۴ روز دیگه تایپیک میزاری با گربه ی پررو چ برخوردی کنم😂

حق با توئه . ديشب كه تاپيك زدم بعدش غذا دادم بهش و رفتم خوابيدم . صبح ديدم دوباره سر و صدا مياد . يه دونه توپ پلاستيكي كوچولو تو حياط داريم . از گوشه ي پنجره ي اتاقم نگاه كردم ديدم گربه هه داره با اون توپه بازي ميكنه . اينقدر سر و صدا ميكرد . همه ش دنبال توپه ميدوئيد . صداي زمين خوردن توپه خيلي رو موخم ميرفت . نه شب گذاشت بخوابم نه صبح . انگار بايد دنبال راهكار باشم كه ديگه شب ها مزاحم خوابم نشه .