2777
2789
عنوان

عصابم خرابه بیاین

209 بازدید | 15 پست

سلام.24سالمه و شوهرم 29سالشه. هفت ساله ازدواج کردیم و یه دختر دارم . دوسالیه ک دخترخالش اومدع تو زندگیمون و شوهرو بچع داشت الان چن ماهیه شوهرش فوت شده 34سالشه . وقتی شوهرش مرد فهمیدم ک این بدتر ول نمیکنه البتع من از شوهرم میدونم ک اونو تو زندگیمون راه داده قبلا ب زنه پیام دادم ناشناس و بهش گفتم پاتو بکش بیرون از زندگیم اما بی فایده بود. الانم ک دیگه بیوس راحت تر خیانتو توجیح میکنن . ازموقع ی ک شوهرش فوت کردچیزی ندیدم تا چند شب پیش شوهرم پیچوندرفت بیرون زنگیدم بش اشغال بود اومد خونه دیدم بله شمارع خانومه... بش گفتم سریع پاکش کرد زد زیرش خودشو زدگریع زاری ک تهمته...اما من میدونم ک تهمت نیست خلاصه بخشیدمش الان چن روزی میشه نمیتونم فراموش کنم ... نمیدونم چیکارکنم میدونم زنیکه باهاشه و وابسته همن ک بعد دوسال هنوز پاشو نکشیدع بیرون راه حل بدین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته هم تقصیر شوهرته هم اون زنه ولی نظر من اینه به زنه کاری نداشته باش تقصیر شوهرته که اصلا نباید جواب اونو بده 

وقتی تو توزندگیشی

یه اندوهی دارم در دل.اگر گویم زبان سوزد .اگر پنهان کنم در دل. ترسم که استخوان سوزد .اگر بیرون کشم از دهن ترسم کل جهان سوزد ...تویی که داری امضامو می‌خونی تورو خدا دعا کن مشکلم مالیمون حل بشه عروسی کنم یه صلوات برام بفرست گلم 🥺🤲
درسته هم تقصیر شوهرته هم اون زنه ولی نظر من اینه به زنه کاری نداشته باش تقصیر شوهرته که اصلا نباید ج ...

دقیقا همین ... اون زنه خرابه شوهرمن چی؟من باهاش بداخلاق بودم تو زندگیمون اما نباید اونو راه میداد.نمیدونم چیکارکنم ک تمومش کنه باهاش نحرفه

دقیقا همین ... اون زنه خرابه شوهرمن چی؟من باهاش بداخلاق بودم تو زندگیمون اما نباید اونو راه میداد.نم ...

من عزیزم خیلی اخلاقم بده خودمم قبول دارم زود کنترلمو از دست میدم نامزدمم تا حالا چند بار بهم گفته یعنی خیلی آروم بهم گفت که مثلاً ناراحت نشم چند روز پیش قهر بودیم یکی از دوستام که نامزدم اصلا نمی‌شناختش امتحانش کرد بهش پیام داد ویس داد 

ولی نامزدم بلاکش کرد زنگ زد بهم گفت 

شمارشم بهم داد گفت من بلاکش کردم تو بهش زنگ بزن هر چی میخوای فحش بده 🤣🤣🤣

یه اندوهی دارم در دل.اگر گویم زبان سوزد .اگر پنهان کنم در دل. ترسم که استخوان سوزد .اگر بیرون کشم از دهن ترسم کل جهان سوزد ...تویی که داری امضامو می‌خونی تورو خدا دعا کن مشکلم مالیمون حل بشه عروسی کنم یه صلوات برام بفرست گلم 🥺🤲