دحترم ۷سالشه یه هفته پیش سرماخوردگی همراه با عفونت و قرمزی چشم داشت بردم دکتر شربت و برا چشمش قطره باکتی ماید داد الان خوب شده اما فقط چشم چپش یه قرمزی بزرگ هس که اصلا کمرنگ نمیشه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه ویروس اومده ک چشم قرمز مبشه حتما رسیدگی کنید تا بدتر نشده داداش منم اینجوری شد چند بار با قطره اشک مصنوعی شتسشو داد خوب شد این یه ویروس جدیده باید حتما جلوشو بگیرین
حامی حقوق حیوانات🐣🐰🐶با حیوانات مهربون تر باشیم زندگی بدون اونا خیلی زشته اونا هم مثل ما حق زندگی و طبیعت دارن زندگی رو ازشون دریغ نکنیم♥️خدایا خودت مرحم دل های شکستمون باش:)🦋گاهی خرد شدن استخوانهای خودم را زیر بار همه زندگیهای نکردهام، حس میکنم.!🌚
از جمعه هس هر ساعت چکش میکنم دریغ از یه ذره بهبود همسرم میگه تا هفته بعد صبر کنیم و همین قطره استفاده کنیم اما میگم چشم حساسه باید زودتر پیگیری کنیم هیچ درد و سوزشی هم نداره
سلام یه تاپیک زدید راجع به چسبندگی لابیا دخترتون....خوب شد؟؟؟؟مشکلی خاصی نبود؟؟؟؟اگه پماد نزنم خودب خود خوب میشع؟؟؟؟امروز دیدم فکر کردم بچم دو جنسش دور از جون روانی شدم اینقد حرص خوردم