2777
2789
عنوان

زندگیم خیییلی خوب شده ،پر از آرامش

247 بازدید | 21 پست

شوهرم از خانواده ام بی هیچ دلیل مهمی بدش می یومد ،اصلا رفت و آمد نداشت ،ده سال تلاش کردم این رابطه بهتر بشه ،نشد که نشد 

جشن تولد.فوت و عروسی اقوامم، خودمو دو تا بچه ها تنها بودیم حتی پسرخاله ام یه بار گفت واقعا تو شوهر داری؟یا داری تنها زندگی می کنی ،زنش رو طلاق داده بود دنبال کیس جدید بود 

فقط دارم شرایطمو توصیح می دم وگرنه اونجا جواب پسرخاله ام رو بد دادم 

سر این قضیه ها یه دعوای بد در حد طلاق یا شوهر داشتیم  ،زندگیم شده بود آسوب و اعتراض ،تا جایبکه پدرم هم شاکی شده بود همش به شوهرم می گفت چرا اینطور رفتار می کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچوقت خانوادتونو کنار نزارین. چون مردا خودشون اینکارو نمیکنن و وقت انتخاب برسه ننه باباشونو انتخاب میکنن. خانما همیشه به حمایت خانواده نیاز دارن

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

هیچوقت خانوادتونو کنار نزارین. چون مردا خودشون اینکارو نمیکنن و وقت انتخاب برسه ننه باباشونو انتخاب ...

سیزده سال برای مبارزه کم نیست عزیزم 

هر سری که به خانوادم یر می زدم یا زنگ می زدم ،دعوایی درست می کرد که ده روزی باهم قهر می شدیم 

بچه هام گناه داشتن خیلی تو زندگیم تسنج و دعوا بود

سیزده سال برای مبارزه کم نیست عزیزم  هر سری که به خانوادم یر می زدم یا زنگ می زدم ،دعوایی درست ...

آره درسته. به خانواده خودشم سالی دوبار سر میزنین؟ 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

رابطتون باخانواده شوهر چطوره؟

منم تمام این سیزده سال خونه اونا می رفتم هفته ای یبار جمعه ها ناهار و شام 

ولی بعد اینکه کلا خانواده ام رو کذاشتم کنار ،دیگه خونه مادرشوهرمم نرفتم 

من نمی رم ،ولی سوهرم و بچه هام همون جمعه ها زو می رن