2777
2789
عنوان

چرا مردا می افتن دنبالش😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم اصلا تا بحال برام پیش نیومده مزاحمت خیابونی قیافم خوبه، فکر نکنم ربطی داشته باشه

بیشتر دنبال پلنگا کسایی که خیلی ریخت بیرون وآرایش کردن میرن

بیاین یکم با هم مهربون تر باشیم انقد جیگر همدیگه رو خون نکنیم 
من خودم اصلا تا بحال برام پیش نیومده مزاحمت خیابونی قیافم خوبه، فکر نکنم ربطی داشته باشه بیشتر دنبا ...

همش برمیکرده ب رفتار شما لخت باشی ولی رو ندی نگاه نکنی خیره نشی کرم نریزی هیچکس نمیوفته دنبالت 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

چشاش سگ داره شاید منم عمم چشاش سگ داره هروقت میریم بیرون پسرای مجرد بهش شماره میدن به من نمیدن با اینکه سی و پنج سالشه انقدر حسودیم شد از این به بعد هرجا باهاش میرم بهش میگم مامان😂 البته اینم بگم منم چشام سگ داره منتها پاچه رو میگیره معمولا

حتما استایل و اندام خوبی داره .... حالا با اینکه متاهلی برات مهمه ک بیفتن دنبالت؟؟😑😑😑😑😑😑

نه بخدا 

من آدم متعهدی هستم 

می دونی وقتی داره به من پُز می ده بیشتر حالم بد میشه ازش 

فقط نمی دونم چیکار می کنه تو خیابون که جذبش می شن و من مجبورم پز دادناشو تحمل کنم