2777
2789
عنوان

کنکوریا میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 22 پست
الان درساتونو خوب پیش بردید؟

اره تا اینجا از خودم راضیم معدل یازدهمم ۱۸ خورده شد به یسری از دلایل مسخره ولی از الان باید شروع کنم واسه دوازدهم خودمو اماده کنم

هدفت کدوم رشتس عزیزم ؟

امضامو دیدی برای حاجتم دعا کن❤
اره تا اینجا از خودم راضیم معدل یازدهمم ۱۸ خورده شد به یسری از دلایل مسخره ولی از الان باید شروع کنم ...

برای دانشگاه روانشناسی رو خیلی دوست دارم.

شما چی هدفتون رو مشخص کردید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای دانشگاه روانشناسی رو خیلی دوست دارم. شما چی هدفتون رو مشخص کردید؟

روانشناسی خیلی خوبه من راجبش تحقیق کردم از همه لحاظ مناسبه حتی میتونی مهاجرت کنی یا اگه خواستی تو ایران بمونی حتما سعی کن دانشگاه علامه طباطبایی دربیای چون بهترین دانشگاه روانشناسیه  ولی رشته های دیگه انسانی خیلی مناسب نیستن و بیکاری زیاد دارن مثل وکالت که تو ایران چهل درصد بیکاری داره . 

خودم هدفم مدیریت بود ولی الان فقط امیدم به کنکوره ببینم سال بعد رتبم چند میشه🙂 خیلی دلم میخواد رتبم همونی بشه که میخوام 

انشالله تو هم موفق باشی خانم روانشناس اینده😉❤

روانشناسی خیلی خوبه من راجبش تحقیق کردم از همه لحاظ مناسبه حتی میتونی مهاجرت کنی یا اگه خواستی تو ای ...

ممنونم 

ایشالا بهترین رشته قبول بشید

شما علاقه ایی ب فرهنگیان ندارید؟

ممنونم  ایشالا بهترین رشته قبول بشید شما علاقه ایی ب فرهنگیان ندارید؟

خیلی ممنون😍😘

چرا اتفاقا عاشق معلمی هستم ولی راجبش که تحقیق کردم متوجه شدم تو اموزشو پرورش راحت نمیشه معلم شد . اونا هرکسیو راحت قبول نمیکنن حتی مصاحبشم سخته حقوقشم کمه

اخه کلاس میرم واقعا وقت نمیشه  و اینکه صدر در صد تا سال دوازدهم یادم میره

ب هر حال صفر نیستی ک هیچی حالیت نباشه من ک باشم از همون دهم میخونم موفق باشی دوست عزیز کنکور امسال داشتم دعا کن قبول بشم

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

ببخش بهت پیام دادم نتونستم اسمتو تگ کنم ♥️🙏🏻خوشحال میشم بیاین ضرر نمیکنی🌸🌸🌸

فیلمو عکس غذاهام با دستور

ترفند خونه داری و فیلماش

تربیت فرزند تجربم و بازی♥️

عکسها و سوالای شما

چالش و رای گیری برنده چالش بعدو میزاره✅ 💓

پنجشنبه ها معرفی ماسک صورت🌺

https://eitaa.com/rozmareham

لینکو نگه دار بعد باز کردن بزن

تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره