2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم

87 بازدید | 5 پست

سلام دوستان 

من تازه مادر شدم و بی تجربه هستم ، اولین بار که نوزادم بردم حموم همه حواسم به این بود که لیز نخوره بخاطر همین سفت گرفته بودمش ، اما اصلا حواسم نبود حدود ۳۰ ثانیه دستم محکم گرفته بودم به بیضه هاش یعنی وقتی متوجه شدم بیضه هاش کامل محکم فشار داده بودم و خیلی ترسیدم و ناراحت شدم ،

الان چندماه میگذره اما عذاب وجدان دارم نکنه خدایی نکرده یه کاری دست خودم داده باشم .

کامل با ونگشت فشار میدادم روش به طوری که انگار بین دستم در فشار شدید بود 🥺

اونم نوزاد 

خواهش میکنم بگید اگر اطلاعی دارید اشکالی داره یا نه؟ 

دکتر ببرمش؟ 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقد نگرانی ببر  متخصص اطفال معاینه کنه

به نظر شما خدای نکرده آسیب دیده؟ 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
بعید میدونم چون اگه اسیب میدید قطعا بچه ت بی قراری میکرد اما برای راحتی خیال خودت به متخصص بگو یه چک ...

ممنون ، اون لحظه اصلا گریه نمیکرد