2777
2789
عنوان

شوهرم هل داد سرم خورد به در

413 بازدید | 8 پست

شوهر من همیشه دور و بر ساعت نه خونه میاد امروز نه و نیم بود هنوز نیومده بود منم زنگ زدم خاموش بود

ساعت یازده اومده میگم گوشیت خاموش بود نگران شدم کجا بودی گفت رفتم خونه بابام ماشینم رو بدم قراره برن کوه خلاصه رفته بود ماشینش و با ماشین پدرشوهرم عوض کنه

میگمکه از اونجا یه زنگ میزدی دیگه برگشته میگه تو نگران نمیشی من نمیتونم یه ساعت برم یه جا بشینم تو کارای من دخالت نکن

منم گفتم پس چطور من وقتی پامو میزارم بیرون هزار تا حساب پس میدم منم حق دارم اطلاع داشته باشم کجا میری

جلوی در اتاق بودیم گفت گفت بکش کنار خستم حوصله تورو ندارم ادا در میاری منم گفتم چرا اونجوری فک میکنی که هل داد رفت تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خورد به چهار چوب در اصلا هم اهمیت نداد 

یعنی دید اهمیت نداد؟

نمیدونم والله چی باید گفت.کلا بگیر نگیر دارن‌.اهمیت نده.فکر کنم منم جای شما بودم همینکار رو میکردم.ولی فکر کنم مردا چون خودشون بیخیالن و توی ذهنشون مرد هرکار کنه دیرم بیاد مشکلی نیست میخوان اگر دیر کردن زنا بیان استقبال ماچشون کن یه چایی بدن دستشون بعد موقع خواب زنه با ناز بگه عزیزم کجا تشریف داشتی دیر اومدی.بعد یه خط جواب دادن اونهام زنه ماچشون کنه بخوابه

یعنی دید اهمیت نداد؟ نمیدونم والله چی باید گفت.کلا بگیر نگیر دارن‌.اهمیت نده.فکر کنم منم جای شما بو ...

اره دید سرم خورد صدا داد رسما اصلا برنگشت

من هیچ خودمو میزارم کنار این به فکر بچشم نیس که هل میدم شاید افتاد چیزیش شد

اره دید سرم خورد صدا داد رسما اصلا برنگشت من هیچ خودمو میزارم کنار این به فکر بچشم نیس که هل میدم ش ...

مغز و احساس و عقل و عاطفه و فکر ندارن راحتن.تازه فرداهم بگی میگه مگه چی شده.ول کن حرص نخور گریه میکنی چی بشه مثلا.غصه ات زیاد بشه؟