2777
2789
عنوان

💌کسی تجربه خونریزی و بارداری موفق داشته؟💌

| مشاهده متن کامل بحث + 1234 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبی؟شما لکه بینیت چی شد منم همینطورم از روزیکه باید پریود میشدم و نشدم تا الان که هفته 6 هستم لک و خونریزی دارم گاهیم قرمز میشه😔 شیافم میزارم ساک بارداریم دیده شد اما هنوز واسه قلب نرفتم

خدایا همه چیو به تو سپردم مطمئنم که نی نیمو برمیگردونی🌈🤍🦋

سلام عزیزم خوبی؟شما لکه بینیت چی شد منم همینطورم از روزیکه باید پریود میشدم و نشدم تا الان که هفته 6 ...

سلام عزیزم

من الحمدلله لکه بینیم قطع شده

یک هفته پیش یه لخته قهوه ای دفع کردم که خودم مطمئن شدم هماتوم بوده به خاطر همین ارامشمو حفظ کردم 

دو روز بعد رفتم پیش دکترم سونوگرافی کرد ۶ هفته ۵ روز

گفت هماتوم ۸ در ۹ داری

که فرداش اونم دفع شد و بعدش دو تا لکه قهوه ای دیدم و دیگه تموم شد شکر خدا

البته من به خودم استراحت مطلق داده بود

بعد دکتر شیافمو کرد دو تا در روز و گفت نیاز نیست استراحت مطلق باشی کاراتو انجام بده ولی بدو بدو نداشته باش

اما من راحت ترم که استراحت داشته باشم

إن‌شاالله شمام مشکلت حل بشه و به سلامتی بگذرونی این ایام رو

من هم توکلم فقط به خداست

هر چی خدا بخواد إن‌شاالله که خدا بخواد و برام حفظش کنه به سلامتی

سلام عزیزم من الحمدلله لکه بینیم قطع شده یک هفته پیش یه لخته قهوه ای دفع کردم که خودم مطمئن شدم هم ...

خدا رو شکر عزیزم خیلی خوشحال شدم خدا نی نی شما رو هم حفظ کنه😘😘😘😘

بله عزیزم من از اولتا اخر گاهی خونریزی گاهی لکه بینی داشتم و دکتر استراحت و شیاف تا ماه هفتم توصیه کرد پسرم الان نزدیک ۳ سال ،من با کوچکترین کار خونه ،یا رفت و امد راه پله داستان داشتم دیگه باید مراعات کنی مخصوصا جاروبرقی تا میکشیدم خونریزی میکردم بخاطر همین جاروشارژی خریدم هم دستش بلند بود خم نمیشدم هم سبک بود 

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
خدا رو شکر عزیزم خیلی خوشحال شدم خدا نی نی شما رو هم حفظ کنه😘😘😘😘

من با توجه به یه تاپیک قدیمی هماتوم که اینجا خوندم تشخیص هماتوم دادم برای خودم و استرسم کمتر شد اولش با دیدن خونریزی حسابی خودمو باخته بودم بتا رو که چند بار چک کردم دیدم الحمدلله خوب میره بالا دیگه سپردمش به خدا. اروم شدم

دیدم خیلیا این تجربه رو داشتن و فقط حرفشون این بود که استراحت مطلق خیلی مهمه برای هماتوم

ازمایش بتا دادی؟ بتات چند بود؟

اره دادم 10 روز بعد موعد 539 بود 6 روز بعدش 6408

من چون مشکل لوله دارم میگفتم اصلن باردار نمیشم کلی دارو خوردم که پریود بشم نشدم رفتم دکتر گفتم امپول بده بزنم گفت تا ازمایش ندی نمیشه ازمایش دادم مثبت شد چون از روز موعدم لک داشتم گفتم حتمن خارج رحمه سونو دادم نه چیزی داخل دیده شد نه خارج سونو رو هفته بعد تکرار کردم دو تا ساک 5 هفته دیده شد که طبق پریودم 12 روز عقبن حالا یا پوچه یا هم لقاح دیر بوده.اما اگه پوچ بود هفته قبلش ساک دیده میشد هفته قبلش سونو واژینال هیچی ندید اما هفته بعد شکمی دو تا ساک بارداری دید.همچنان لکه دارم شیاف میزارم کم شده اما قطع نه😔 نگرانممم بعد 4 سال با وجود مشکلم برام معجزه شد که معلوم نیس چی بشه

من با توجه به یه تاپیک قدیمی هماتوم که اینجا خوندم تشخیص هماتوم دادم برای خودم و استرسم کمتر شد اولش ...

من تو سونو هماتوم نداشتم الانم تقریبا بیخیال شدم کاری از دستم برنمیاد فقط استراحت میکنم هر چی خدا بخواد

خدا بزرگه بسپر به خودش سوره حجرات رو بخون حدیث کسا بخون

والا خیلی میخونم همه چی میخونم کل روز قران میخونم،دیگه خدا خودش هر چی صلاح بدونه