2777
2789

فردا اخرین روز ذیحجه است 

برای آخرین روز ماه ذی‌الحجه 

که روز آخر سال قمرى نیز است،

مرحوم «سیدبن‌طاووس» نقل کرده‌است که در این روز،

🌿🌿❤️🌹 دو رکعت نماز مى‌خوانى 🌿🌿

و در هر رکعت، یک مرتبه سوره «حمد» و ده مرتبه سوره «قل هو اللّه» و ده مرتبه «آیة‌الکرسى» را مى‌خوانى 

❤️🌹🌿و پس‌از نماز مى‌گویى:🌿🌿

اَللّهُمَّ ما عَمِلْتُ فى هذِهِ السَّنَةِ مِنْ عَمَل نَهَیْتَنى عَنْهُ وَلَمْ تَرْضَهُ،

خدایا آنچه انجام دادم در این سال از اعمالى که مرا از آن نهى فرمودى و راضى بدان نبودى

وَنَسیتُهُ وَلَمْ تَنْسَهُ،

و من آن را فراموش کردم ولى تو فراموشش نکردى

وَدَعَوْتَنى اِلَى التَّوْبَةِ بَعْدَ اجْتِرائى عَلَیْکَ،

و مرا به بازگشت بسویت خواندى بعد از دلیرى کردنم بر تو،

اَللّهُمَّ فَاِنّى اَسْتَغْفِرُکَ مِنْهُ فَاغْفِرْ لى،

خدایا من از آن اعمال آمرزش مى طلبم پس بیامرز آنها را

وَما عَمِلْتُ مِنْ عَمَل یُقَرِّبُنى اِلَیْکَ فَاقْبَلْهُ مِنّى،

و هر عملى که انجام دادم از اعمالى که مرا به تو نزدیک گرداند پس آن را از من قبول کن

وَلا تَقْطَعْ رَجآئى مِنْکَ یاکَریمُ.

و قطع مکن امیدم را از خودت اى بزرگوار.

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️وقتى چنین کردى شیطان مى‌گوید: واى بر من! هرچه در مدت این سال زحمت کشیدم (و او را وسوسه کردم) با این عمل، همه را از بین برد و سالش را به خیر پایان داد!🌹💞🌹💞🌹💞🌹💞🌹💞

ممنون

بنظرم آدمایی که با هر کسی دوست نمیشن هر مهمونی رو نمیرن هر لباسی رو نمیپوشن هر حرفی رو نمیزنن و حتی تو خلوت خودشون برای خودشون چارچوب دارن؛ آدمایین که نشون میدن درسته که آزادی قشنگه منتها نه به هر قیمتی!✨🌿ما نسلی هستیم که رجایی رو شنیدم و رئیسی رو دیدیم🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایشالا که بخونی   و حاجت دلتم بگیری عزیزم

مرسی ایشالله که امسال دامنت سبز بشه گلم

بنظرم آدمایی که با هر کسی دوست نمیشن هر مهمونی رو نمیرن هر لباسی رو نمیپوشن هر حرفی رو نمیزنن و حتی تو خلوت خودشون برای خودشون چارچوب دارن؛ آدمایین که نشون میدن درسته که آزادی قشنگه منتها نه به هر قیمتی!✨🌿ما نسلی هستیم که رجایی رو شنیدم و رئیسی رو دیدیم🖤
مرسی ایشالله که امسال دامنت سبز بشه گلم

مرسی عزیزدلم چه دعای زیبایی کردین 

ایشالا که هر چی از خدا میخوای 100 برابر بهترشو بهت بده یجوری که سجده شکر کنی از سر ذوق و شوق 

مرسی عزیزدلم چه دعای زیبایی کردین  ایشالا که هر چی از خدا میخوای 100 برابر بهترشو بهت بده یجور ...