2777
2789
عنوان

فروش ملک

265 بازدید | 26 پست

سلام من واقعا خسته شدم تورو خدا راکار دارید بهم بگیم هرچی گذاشتم واسه اصلا فروش نمیره چند بارهم جله یاسین چله سوره حشر گرفتم یکی دوبارهم بهم معرفی کردن برو دعا نویس اما فلیده نداره اگه واقعا راحلی بلد هستین بهم بگیم ممنون میشم از کمکتون

بازار ملک راکده ما هم زمین گذشتیم فقط رنگ میزنن میپرسن 

پول واسه عروسی کم داریم خدا کنه زودتر فروش بره 

دعام کنید دوستان

هیچوقت زیاد از حد توضیح نده شاید داری یه دشمن رو آگاه‌تر میکنی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازار ملک راکده ما هم زمین گذشتیم فقط رنگ میزنن میپرسن  پول واسه عروسی کم داریم خدا کنه زودتر ...

ایشاالله فروش میره الان راجد شده ما چند سال واسه فروش گذاشتیم

الان کلا بازار ملک کساده خرید و فروش انچنانی نیست ولی شاید ملک ایرادی داره که اگه قابل حله خوب حلش ک ...

مغازه ست ۲ میلیارد هم زیر قیمت گذاشتم اما نمیره چند ساله واقعا خستم

ایشاالله فروش میره الان راجد شده ما چند سال واسه فروش گذاشتیم

ایشالا که حل میشه عزیزدلم امیدت بخدا باشه خدا وسیله سازه

هیچوقت زیاد از حد توضیح نده شاید داری یه دشمن رو آگاه‌تر میکنی!

مغازه ست ۲ میلیارد هم زیر قیمت گذاشتم اما نمیره چند ساله واقعا خستم

معمولا مغازه اگه بر خیابان اصلی باشه و پاخور داشته باشه رو هوا میره مگه اینکه تو کوچه باشه یا مشکل سند داشته باشه سعی کن یکم بهش برسی تر و تمیزش کنی 

معمولا مغازه اگه بر خیابان اصلی باشه و پاخور داشته باشه رو هوا میره مگه اینکه تو کوچه باشه یا مشکل س ...

بر خیابون اصلی تو‌بور مصالح ساختمانی چند سال میخاییم بفروشیم البته نه به جدیت امسال اجاره هم دادیم‌با مستاجر قرار داد نوشتیم‌فروش بره مغازه تخلیه کنه واقعا دیگه مغزم‌به جایی قد نمیکشه