2777
2789
همشم تقصیرزن داداشمه وقتی بچش بدنیا اومد هی بابچش توسرماوگرما میرفت اینور اونور خونه عمو دایی عمه پسرعمو. بش میگفتیم بابا بچه رو نبر یا اینکه نرو ولی نمیفهمه. تو دوسالگی بچش بش گفتم ریه هاش عفونت داره وباید بستری بشه وگرنه بزرگ که شد اسم میگیره. میخواستیم بستریش کنیم راصی نشد گفت نمیتونم دوروز از بچم دور باشم.یک نفهم به تمام معناست که خونوادم ومخصوصا داداشم بهش گرفتار شد بادوتا بچه.
خدایا به امید تو؛نه به امید خلق روزگار...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی مواظب بچه هاتون باشید که سرما نخورن چون اگه تو بچگی ریه عفونت کنه ودرمان نشه بعدا تبدیل به اسم میشه.الان بچه طفل معصوم وقتی میخنده نفسش میگیره ومیفته به سرفه های شدید.الهی بمیرم
خدایا به امید تو؛نه به امید خلق روزگار...
اسم کودکان اگر باشه میگن بعد ده سالگی خوب میشه البته بستگی به مراقبت خانواده داره من پسرم سه سالگی عالی بود از امسال که میره مدرسه مثل اینکه تو مهد سپند دود میکنن وسه ضد عفونی کردن هوا یکم سرفه میکنه
بعضی ها واقعا زبون نفهمند منظورم شما نیستی الهام جون خانواده شوهر خودم میگم اشغالا مثل حیون قلیون میکشن از یک ماهگی بچه هام بعد هرجا نشستن بلند شدن میگن عروس خود خواه مابچه رو برده حرم ریه هاشو سرما داده در صورتی که بچه م اصلا سرما خوردگی نگرفته بود یه روز بعد دو ماه علایم سرما خوردگی رو داشت بردمش دکتر گفت اسم داره بی شعورا هنوزم ما میریم خونشون قلیون میکشن بعد میگن چرا چشمت به ما میفته اخم می کنی چرا مهمونی داریم بچه هات نمیاری چرا دیر میای زود می ری من که از شون نمی گذرم بچه چی گناهی داره که باید بی شعور بازیای اونا رو تحمل کنه امید وارم خدا از شون نگذر