2777
2789

بچه ها هر روشی رو امتحان کردم بازم دست از اخلاق بدش برنداشت.

اوایل نامزدی مون تا اواسط ش چون دعوا زیاد بود بین من و همسرم ، بهانه مادرشوهرم این بود که پسرمون اذیت میکنه و ال و بل ....برا همین با من بد میشد و تو بدترین حالتش بهم فحش میداد و کتک....

حالا ک عروسی کردیم چند ماهه ، من و همسرم باهم خوبیم حتی همسرم عاشق تر هم شده...چندباری هم مادرشوهرم خونه ما اومده بهترین پذیرایی و ....

و آخر هفته ها هم بهش سر میزدیم و احترام و .....

تو مناسبت ها گرون ترین هدیه رو براش میخریدم....

احترام و عشق همسرم به من زیادتر شده و حرف شنویش از من زیادتر شده....فک کنم مادرشوهرم تاب رابطه ی خوب مارو نیاورد....

شب خواستگاری خودش بدترین حرف ها رو بهم زد بدترین هااااااا....و چندبار بهم حمله کرد همسرم نذاشت....

هستید بگم؟

شما بودید چ تصمیمی میگرفتید؟

اما مادر همسرم شیطان هم باشه همسرمو نمیتونم ازش جدا کنم/ولی برای  خودم دیگه رابطه با مادرش تموم شده 

♡امام زمانم♡آرزوست...

قطع رابطه کامل اشتباهه.

شما میتونی ارتباطتو کم کنی.

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوووووف امان از مادرشوهره بد 

مادر شوهری ک هیچ بدی بهش نکنی 

و با پسرش هم خوب باشی

ولی از حسادت و کینه تو عصبانیت بهت حمله کنه و فحش های رکیک بهت بده.

♡امام زمانم♡آرزوست...
شب خواستگاری چرااا😑

شب خواستگاری خودش....

یه پیرمرد ه خواستگاریش اومده بود

ازدواج مجدد....

هیچ بهم تهمت زد ک دم گوش شوهرم میخونم ک نذارم مادر شوهرم ازدواج کنه...

در صورتی ک من شوهرمو آروم میکردم ک مادرت حق ازدواج داره و خودش باید تصمیم بگیره

♡امام زمانم♡آرزوست...
مادر شوهری ک بار چندمشه بهت فحش رکیک بده و بهت حمله کنه چی

اوه اوه نمیدونم واقعا.

چقدر بد.

خدا کمکت کنه.

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...

این مادر شوهر کنه...من ۷ سال قطع ارتباط کردم البته شوهرم همراهم بود حتی جواب تلفنشونم نمی‌داد الان صلحیم اما رفت و آمد در حد چند ماهی یکبار با همسرم داریم و بی احترامی دیگه ندیدم چون متوجه شدن که اگر پسرشون رو میخوان عروسک باید بخوان