2777
2789

خیلی زیاد هر روز یکی یهچیزی میگه پسر عمو دختر عمو خاله دایی خواهر برادر ..... کوتوله نیم وجبی چرا انقد کوچیکی چرا انقد کوتاهیی خیلی اذیتم ۱۹ سالمه و از ۱۲ سالگی افسردگی گرفتم بخاطر حرفاشون قدم ۱۵۵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی چیز بگم باورتون نمیشه

من قدم ۱۵۲ بود چقدر هم غصه خوردم

از وقتی شروع کردم ویتامین دی میخورم ۵ سانت قد کشیم شدم ۱۵۷ 

قبلا با همکارم هم قد بودیم الان از بالاتر نگاهش میکنم حتی خودشم بهم گفت چیشد قد کشیدی

بالای ۳۰ هم هستم

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

به من می‌گفتن چاق ، جاشامپو و هزارتا کوفت دیگه 

منم خیلی ناراحت میشدم 

اکثر اون ادما خودشون پر اشکال و ضعف حتی توی ظاهرشون هستن ولی نمی‌تونن مال خودشون رو ببینن به تو گیر میدن از سر بیکاری

خوبی بابا من یه دوست دارم قدش ۱۴۴ توکه خوبی به حرفای بقیم توجه نکن احتمالا بهت حسودی میکنن خودشون دی ...

لطفا برای تعریف از کسی به دیگران بی احترامی نکنید و چیزی نگید که کلا استانداردهای زیبایی رو زیر سوال ببره!

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.