سلامممم من خودم قبل از کاشتم در به در دنبال کسی بودم ک راهنماییم کنه 😂
اول از همه بگم دکتر خوب انتخاب کنید
ولی قبل از کاشت تحت هیچ شرایطی الکل و قلیون و سیگار استفاده نکنید چون پیوند درست انجام نمیشه غذاهای ویتامین دار استفاده نشه قرص ویتامین و زینک و آهن و.... استفاده نشه
روز کاشت یک نوار ده سانت در یک سانت از پشت سرتون جدا میکنن ک درد نداره اصلا ولی سوزن بی حسی پشت سر درد داره کمی
براتون ابروهاتون رو طراحی میکنن و معمولا بعد از کاشت ی سانت پهنتر از اون چیزی ک طراحی میکنن در میاد بازم بستگی ب جایی ک انجام میدید داره این
بعد از کاشت تا یک هفته ابروهاتون روز ب روز بهتر میشن چون بعد از کاشت چشما و ابروها پف و کبودی داره اصلا نمیشه راجبش نظر داد
قرص اناهیل خارجی بگیرید برای سیاهی و ورم دور چشم استفاده کنید و پیاده روی آروم طوری ک عرق نکنید واقعا تاثیر عالی داره برای کبودی و ورم
آنتی بیوتیک ها حتما ب موقع استفاده باید بشن ک بخیه پشت سر عفونت نکنه
هر دو ساعت یکبار باید سرم شستشو اسپری بشه روی ابرو ها تا 7 روز نباید دست ب ابرو ها بزنید و آب بخوره بهش
ولی بخیه پشت سر باید بعد 3 روز با شامپو بچه شسته بشه
درکل باید طاق باز بخوابید
بعد 7 روز میتونید برید حموم ولی بازم تحت هیچ شرایطی تا 3 4 ماه اول نباید با ابرو ها ور برید یا با ناخن بکشید وگرنه فولیکول مو درمیاد
عمل دردناکی نیست ولی 3 روز اول سخته واقعا
قرص تقویتی زینک و بیوتین سعی کنید حجم بالا بگیرید مثل زینگ 30 میلی گرم یا بیوتین 5000 میکرو گرم
آمپول نوروبیون دپانتین بیوتین تا 6 هفته باید بزنید
کرم ترمیم کننده میدن بهتون برا جای زخم ابرو و سرم سریتا ابرو تا 8 ماه باید استفاده شه
تا 4 5 ماه باید روزانه 4 ساعت ابرو رو با ژل کتیرا یا آلوورا یا روغن زیتون حالت بدین بعد با هد بند ببندید ک حالتش درست بشه
بازم اگر سوالی بود بپرسید در خدمتم