2789

سلامممم من خودم قبل از کاشتم در به در دنبال کسی بودم ک راهنماییم کنه 😂 

اول از همه بگم دکتر خوب انتخاب کنید 

ولی قبل از کاشت تحت هیچ شرایطی الکل و قلیون و سیگار استفاده نکنید چون پیوند درست انجام نمیشه غذاهای ویتامین دار استفاده نشه قرص ویتامین و زینک و آهن و.... استفاده نشه 

روز کاشت یک نوار ده سانت در یک سانت از پشت سرتون جدا می‌کنن ک درد نداره اصلا ولی سوزن بی حسی پشت سر درد داره کمی

براتون ابروهاتون رو طراحی میکنن و معمولا بعد از کاشت ی سانت پهن‌تر از اون چیزی ک طراحی میکنن در میاد بازم بستگی ب جایی ک انجام میدید داره این 

بعد از کاشت تا یک هفته ابروهاتون روز ب روز بهتر میشن چون بعد از کاشت چشما و ابروها پف و کبودی داره اصلا نمیشه راجبش نظر داد

قرص اناهیل خارجی بگیرید برای سیاهی و ورم دور چشم استفاده کنید و پیاده روی آروم طوری ک عرق نکنید واقعا تاثیر عالی داره برای کبودی و ورم 

آنتی بیوتیک ها حتما ب موقع استفاده باید بشن ک بخیه پشت سر عفونت نکنه 

هر دو ساعت یکبار باید سرم شستشو اسپری بشه روی ابرو ها تا 7 روز نباید دست ب ابرو ها بزنید و آب بخوره بهش

ولی بخیه پشت سر باید بعد 3 روز با شامپو بچه شسته بشه 

درکل باید طاق باز بخوابید 

بعد 7 روز میتونید برید حموم ولی بازم تحت هیچ شرایطی تا 3 4 ماه اول نباید با ابرو ها ور برید یا با ناخن بکشید وگرنه فولیکول مو درمیاد 

عمل دردناکی نیست ولی 3 روز اول سخته واقعا 

قرص تقویتی زینک و بیوتین سعی کنید حجم بالا بگیرید مثل زینگ 30 میلی گرم یا بیوتین 5000 میکرو گرم 

آمپول نوروبیون دپانتین بیوتین تا 6 هفته باید بزنید 

کرم ترمیم کننده میدن بهتون برا جای زخم ابرو و سرم سریتا ابرو تا 8 ماه باید استفاده شه 

تا 4 5 ماه باید روزانه 4 ساعت ابرو رو با ژل کتیرا یا آلوورا یا روغن زیتون حالت بدین بعد با هد بند ببندید ک حالتش درست بشه 

بازم اگر سوالی بود بپرسید در خدمتم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تهرانه سمت ۷حوض دقیق نمیدونم نه یکم حالت داره ولی فر نیس

اخه منم بعضیارو دیدم مسواکی شدن بعضیا خیلی خوبن

میگن اگه مو فر باشه یا مراقبتهارو انجام ندی یا تکنسین بد باشه مسواکی میشه

دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️ 
اخه منم بعضیارو دیدم مسواکی شدن بعضیا خیلی خوبن میگن اگه مو فر باشه یا مراقبتهارو انجام ندی یا تکنس ...

اره خیلی بده و ادم چندشش میشه 

فکرکردم مال همه همینه چون اطرافیان فقط ایشون انجام دادا

🎀🎀🎀