2777
2789
منم سوال کرد جواب ندادن خیلی

مبخوام ساز بخرم یه جا دو تومنه یه جا چهار تومن میترسم یه چی بخرم وسط کار خراب شه نمیخوام آنچنان هزینه کنم چون بعدش باید عوضش کنم 

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بپرس:)

سلام عزیزم 

من تازه میخوام شروع کنم چه برندی خوبه که تهیه کنم

و به چه نکاتی توجه کنم حین خرید

ساز ویولن از ۱ و پونصد هست به بالا به نظرتون کدوم رنج قیمت مناسبه برای فرد مبتدی

مبخوام ساز بخرم یه جا دو تومنه یه جا چهار تومن میترسم یه چی بخرم وسط کار خراب شه نمیخوام آنچنان هزین ...

مبتدی هستی؟؟

اگر آره و تازه شروع به یادگیریش کردی با یه چیز ارزون شروع کن و وقتی تقریبا خرفه ای شدی اون موقع یه مارک خوب بخر

من خودم اولین بار تی اف خریدم و الان بعد تقریبا ۱۵ سال یاماها خریدم

_فکر میکردم از بغل کردن متنفری!   +با تو میتونم از خیلی چیزا متنفر نباشم :)     حرفی داشتید در خدمتم..    https://harfeto.timefriend.net/17322248043170

مبتدی هستی؟؟ اگر آره و تازه شروع به یادگیریش کردی با یه چیز ارزون شروع کن و وقتی تقریبا خرفه ای شدی ...

پس همون ۱ و پونصد ۲ تومن اوکیه؟ که هزینه کنم بری خریدش؟

ن بابا اکثر استاداعم میگن دست دو سازه  مطمئن باش کسی ک استفاده میکنه متوجه ظرافتشم هست

اگه چیز خوب  گیرم بیاد دست دو تهیه میکنم

ولی اگه قرار باشه در حد ۱ دو تومن فقط خرج بشه بری دست اولش همون دست اولشو میگیرم

سلام عزیزم  من تازه میخوام شروع کنم چه برندی خوبه که تهیه کنم و به چه نکاتی توجه کنم حین خرید ...

برند تی اف برای مبتدی ها خوبه و به نسبت بقیه برندا ارزون تره

بستگی به خودت داره ولی از نطر من ارزون ترینشو بخر 

برای یادگیری اولیه تو نیازی به یه چیز پیشرفته و حرفه ای نداری

_فکر میکردم از بغل کردن متنفری!   +با تو میتونم از خیلی چیزا متنفر نباشم :)     حرفی داشتید در خدمتم..    https://harfeto.timefriend.net/17322248043170

پس همون ۱ و پونصد ۲ تومن اوکیه؟ که هزینه کنم بری خریدش؟

آره خوبه

میترسم خراب شه وسط کارم

با استادت مشورت کن

ولی تجربه شخصی من اینه که ابزار خوب واقعا تاثیر داره تو صدایی که در میاره‌و‌ همین‌باعث میشه اشتیاقت هم بیشتر بشه، اگر پولشو داری جنس بهتر بگیر

و از همین الان‌به ول کردنش فکر نکن اگر واقعا این ساز رو انتخاب کردی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اگه چیز خوب  گیرم بیاد دست دو تهیه میکنم ولی اگه قرار باشه در حد ۱ دو تومن فقط خرج بشه بری دست ...

اره برای ۱ دو تومن ارزش نداره دست دو

ولی مثلا ۱۲ ۱۵

تومن دست دو بهتره

...انچه قسمت توست،از کنارت نخواهد گذشت🤍🌱