2777
2789
عنوان

یه شغل برای مستقل بودن

140 بازدید | 9 پست

سلام من دنبال انجام یه کاری هستم که بتونم توخونه انجامش بدم و به درآمدبرسم.بخاطر بچم نمیتونم بیرون کارکنم.بنظرتون چه کاری مناسب تره؟

بستگی به خودت و شرایطت داره

اگه از نظر درسی اوکی هستی معلم خصوصی

اگه هنری بلدی از طریق اون

یا مثلا چیزای خنگی درست کنی بفروشی

جنس بیاری انلاین بفروشی

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه بتونی یه . . صفحه مجازی واسه خودت باز کنی 

تلگرام 

واتساپ 

روبیکا 

یا اینستاگرام که از همه بهتر  جواب میده 

خاله من معمولا بافتنی هاشو . . میزاشت اینستا خوششون میومد . . ارسال به شهرستان هم داشت . . 

کامپیوتر...زبان انگلیسی...اینا رشته درسیم بوده

با زبان میتونی تدریس کنی و یا مترجمی 

کامپیوتر هم اگه بلد باشی فتوشاپ اینا انجام بدی 

گوگل یه سرچ کن میتونی راحت کار پیدا کنی 

سلامتی سِه کَس🤘🏻خودمو خودتو هیچکس🥂
اگه بدونی چققققققدر سرچ کردم خسته شدم...الان زیاد فتوشاپ نمیخواد کسی

حالا تو تلاشتو بکن چنتا کانال بزن یکم هزینه کن عضو جمع کن واسه دفعه های اول امیتاز بذار تا بهت اعتماد کنن 

مثلا تدریس خصوصی انجام بده اولاش در سطح خیلی پایین بعد جلسه اول رو بصورت رایگان بذار 

یا اینکه کانال بزن واسه فتوشاپ عکس تبلیغات کن و ...

سلامتی سِه کَس🤘🏻خودمو خودتو هیچکس🥂

اگه میتونی یکم خلاقیت به خرج بده واسه نام گذاری اموزش،مثلا آموزش فوتوشاپ مخصوص مامان و نی‌نی 

میتونی با فرادرس صحبت کنی و فيلم هاي آموزشي واسشون درست کنی،یا خودت تو یوتیوب،اینستا،تلگرام و ...آموزش بدی

من دوره های آرایشگری رو تهران گذروندم،الانم تو خونه کار خیاطی و آرایشگری انجام میدم و تو کارگاه مزونی کارورزی  میکنم...البته که به خاطر اینکه تبلیغات نمیکنم در آمدم به ماهی یه میلیون تومن هم نمیرسه