مامان_دنیا_جون مدیر استارتر عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 87 عنوان یه شغل برای مستقل بودن 143 بازدید | 9 پست سلام من دنبال انجام یه کاری هستم که بتونم توخونه انجامش بدم و به درآمدبرسم.بخاطر بچم نمیتونم بیرون کارکنم.بنظرتون چه کاری مناسب تره؟ 1402/04/26 | 17:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
__delbar__ عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 31601 بستگی به خودت و شرایطت دارهاگه از نظر درسی اوکی هستی معلم خصوصیاگه هنری بلدی از طریق اونیا مثلا چیزای خنگی درست کنی بفروشیجنس بیاری انلاین بفروشی مرا تا دل بُوَد دلبر تو باشی♡ یه تثبیتی با اراده💪💛
مامان_دنیا_جون مدیر استارتر عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 87 چه کارایی بلدی کامپیوتر...زبان انگلیسی...اینا رشته درسیم بوده
wanted۰_۰ عضویت: 1401/07/03 تعداد پست: 2612 اینکه بتونی یه . . صفحه مجازی واسه خودت باز کنی تلگرام واتساپ روبیکا یا اینستاگرام که از همه بهتر جواب میده خاله من معمولا بافتنی هاشو . . میزاشت اینستا خوششون میومد . . ارسال به شهرستان هم داشت . .
هیs عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 1248 کامپیوتر...زبان انگلیسی...اینا رشته درسیم بوده با زبان میتونی تدریس کنی و یا مترجمی کامپیوتر هم اگه بلد باشی فتوشاپ اینا انجام بدی گوگل یه سرچ کن میتونی راحت کار پیدا کنی سلامتی سِه کَس🤘🏻خودمو خودتو هیچکس🥂
مامان_دنیا_جون مدیر استارتر عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 87 با زبان میتونی تدریس کنی و یا مترجمی کامپیوتر هم اگه بلد باشی فتوشاپ اینا انجام بدی گو ... اگه بدونی چققققققدر سرچ کردم خسته شدم...الان زیاد فتوشاپ نمیخواد کسی
هیs عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 1248 اگه بدونی چققققققدر سرچ کردم خسته شدم...الان زیاد فتوشاپ نمیخواد کسی حالا تو تلاشتو بکن چنتا کانال بزن یکم هزینه کن عضو جمع کن واسه دفعه های اول امیتاز بذار تا بهت اعتماد کنن مثلا تدریس خصوصی انجام بده اولاش در سطح خیلی پایین بعد جلسه اول رو بصورت رایگان بذار یا اینکه کانال بزن واسه فتوشاپ عکس تبلیغات کن و ... سلامتی سِه کَس🤘🏻خودمو خودتو هیچکس🥂
مامان_پریسا17 عضویت: 1387/01/19 تعداد پست: 4 اگه میتونی یکم خلاقیت به خرج بده واسه نام گذاری اموزش،مثلا آموزش فوتوشاپ مخصوص مامان و نینی میتونی با فرادرس صحبت کنی و فيلم هاي آموزشي واسشون درست کنی،یا خودت تو یوتیوب،اینستا،تلگرام و ...آموزش بدی
مامان_پریسا17 عضویت: 1387/01/19 تعداد پست: 4 من دوره های آرایشگری رو تهران گذروندم،الانم تو خونه کار خیاطی و آرایشگری انجام میدم و تو کارگاه مزونی کارورزی میکنم...البته که به خاطر اینکه تبلیغات نمیکنم در آمدم به ماهی یه میلیون تومن هم نمیرسه