2777
2789

سلام خانم ها شب چهارشنبه مهمون دارم پدرو مادر خودم با مادر شوهر و پدر شوهرم و خواهر شوهرم هستن

خواهر شوهرم از یه شهر دور اومده دو بار رفتم چند روز موندم خونش سنگ تموم گذاشته برام

ببینین این غذا ها خوبه

سوپ جو

کباب کوبیده(خونگی)شوهرم قراره بپزه

و جوجه کباب

سالاد اندونزی 

زرشک پلو

شربت آلبالو و شربت گل محمدی

شیرینی

نوشابه و دوغ

یه مدل خورشت دیگه هم می خوام بزارم اما نمی دونم چی بپزم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر واسه ی شب هست بین جوجه و کوبیده یکیشو بزار فقط بعلاوه یک خورشت، مث فسنجون.. 

آره یه شب هست اما خواهر شوهرم برای یه وعده ۱۰ مدل غذا درست می کرد واسم

باز دوباره برای وعده ی بعدی چند مدل غذای جدید می پخت 

هیچی قورمه سبزی جا افتاده نمیشه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

آره یه شب هست اما خواهر شوهرم برای یه وعده ۱۰ مدل غذا درست می کرد واسم باز دوباره برای وعده ی بعدی ...

اشتباه میکرده😆

همون دو مدل کافیه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

منم دعوت کن

یکم قورمه میخورم فقط