2777
2789

من میخوام طلاق بگیرم تایپک قبلمو بخونید 

من الان چکار کنم دارم میمیرم 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بره به جهنم مرتیکه هول... خواهشا خودت رو جمع و جور کن وقتی انقدر هم پررو هست که طلبکارتم میشه تازه ت ...

نمتونم خودمو آروم کنم بخدا داغ رو دلم موند ما بعد ۴ سال دوستی به حساب عشقی و عاشقی باهم ازدواج کردیم اینکارو باهام کرد تیر خورده به جیگرم انگار چکار کنم آروم شم چطور تونست با من اینکارو بکنه دختره گفت تو واقعیت باهم آشنا شدیم دارم دیونه میشم 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
نمتونم خودمو آروم کنم بخدا داغ رو دلم موند ما بعد ۴ سال دوستی به حساب عشقی و عاشقی باهم ازدواج کردیم ...

خانوادت چی میگن الان؟ ببین هرچقدر حالت بده به هیچ عنوان قدمی به سمتش برندار بشین گریه کن داد بزن اصلا ولی خودت رو کوچیک نکن حتی شده برو پیش مشاور تا کنار بیای.. با خیانت کنار نیا روحت و روانت تو زندگی داغون میشه این چه جور عشق و عاشقی بود که رفت پی یکی دیگه! پس کشک بود همش 

خانوادت چی میگن الان؟ ببین هرچقدر حالت بده به هیچ عنوان قدمی به سمتش برندار بشین گریه کن داد بزن اصل ...

اره واقعا همش کشک بود خاک تو سر من کنن که باور کردمش