2821
2789
عنوان

ماشین عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 45 پست
چند روز پیش یه نفر دیدم جلو گل فروشی داشت تریلی گل میزد البته نو بود، کله تریلی

چه جالب😅😅😅

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
پیکان😁

ماشین ما اون زمان پیکان بود

همسرم اصرار داشت ماشین خودمون باشه

ولی ماشین اجاره کردیم و نگم از عکسایی که هنوزم بنظرم فوق العادس کلا من هرچیز کلاسیکی رو به مدرن ترجیح میدم 

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هیچ کدوم اینا همش خیلی بزرگه من نمیپسندم باید ظریف باشه

منم همین فکرو میکنم و باهاتون موافقم

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
ما ده روز پیش عروسیمون بود والا اجاره هم نکردیم النترای سفید بود مال خودمون خیلی هم خوشگل شد اجار ...

ماشینشون سراتو هست خواهرزادم خوشش نمیاد و میگه اگه قرار باشه گاری رو گلکاری میکنم ولی ماشین خودشون رو نه

ماشین خودمون از همه چیز بهتره خز بازیه اجاره کردن 

بعضیا بخاطر عکس و فیلم ماشین موردعلاقشونو اجاره میکنن سلیقه ای هست

یکی دوست داره موتورشو اصلا گلکاری میکنه

حالش اونجوری خوبه

من ماشین خودمون رو دلم میخواست ماشین عروس کنیم و کردیم  پارس بود  دوست داشتم فیلمامو که ...

چقدر عالی 

اکثر دوستان با اجاره ماشین مخالف هستن

پیکان سبز گوجه ای دو در

من خودم پیکانو به این ماشینا ترجیح میدم یعنی اگه بهم حق انتخاب بدن از بین این سه تا پیکانو انتخاب میکنم

یه نظر من ماشین خودشون بهترین ماشین و‌قشنگ ترین خاطره هست. ما میخواستیم ماشین خودمون رو که پراید ۱۱۱ ...

ماشین خودتون رو گل زدین؟

مگه سرویس طلاست ظریف باشه

برای ماشین عروس ماشین های ظریف قشنگتر میشن

ماشین هایی مثل لندکروز بدرد آفرود میخوره منم زیاد بنظرم جالب نیست برای ماشین عروس

ماشین خودتون رو گل زدین؟

نه دیگه پدرشوهرم زورش بیشتر بود. همسرم هم با پدرش موافقت کرد. منم دیگه اصراری نکردم حتما براشون مهم بوده همکاراشون میومدن عروسیمون شاید نمیخواستن کسی ببینه ۱۱۱ گل زدیم

ولی خداییش خیلی خزه لباس عروس کرایه ای تاج کرایه ای باغ کرایه ای تشریفات کرایه ای ماشین کرایه ای&nb ...

خب همه که بودجه کافی برای خریدن باغ و تالار و ماشین موردعلاقشونو ندارم

من ندیدم کسی برای عروسیش بره باغ بخره یا عروسیو تو باغ خودش برگزارکنه

لباس عروس و تاجش از بین اینایی که گفتین اجاره ای نیست که بنظر من خرید و دوخت همیناهم اشتباهه محضه که بار مالی زیادی داره

من که برگردم به قبل اصلا عروسی نمیگیرم نهایتش یه لباس عروس و چندتا عکس

بودجه ای که صرف مراسم میشه میتونه تو شروع بهتر زندگی خیلی کمک کننده باشه

شاید لباسش پفش زیاده خواسته راحت جا بشه تو ماشین 😂😂

منطقی بود😂😂👌🏻

نمیدونم من نظر خودم رو گفتم اگر قرار به اجاره بود ماشین کلاسیک بسیار قدیمی بهتره اجاره ماشین لوکس ...

کت و شلوار که نه

ولی برای مراسم عروسی خیلی چیزها اجاره ای هست از باغ گرفته تا لباس و تاج

البته با همین تفکر عروس هم گفتن که لباس نباید اجاره ای باشه و هزینه بسیار زیادی بابت لباس و تاج شد که فقط یکبار استفاده میشه 

بنظر من اینها هزینه های مضاعف هستن

ماشینشون سراتو هست خواهرزادم خوشش نمیاد و میگه اگه قرار باشه گاری رو گلکاری میکنم ولی ماشین خودشون ر ...

خب اگه اینجوریه یه ماشین کلاسیک قدیمی اجاره کنن بهتره

منم اگه ناچار به اجاره بودم حتما یه ماشین قدیمی میگرفتم

🤍💍//با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.من سه ساله متاهلم مرتیکه مشکوک زاده،درخواست نده!