2777
2789
عنوان

کیا می خوان برن ریاضی بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 23 پست
یه مدرسه دیگه برو بعدم اینو بهت بگم معلمای مدارس بار علمی کافی تو رشته ریاضی ندارن و با تدریساشون ...

اگه مدرسه خوب برم ممکنه معلم هاشون خوب باشن از این نظر دیگه 

مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅          مرغ آمین همیشه بالای سرمه       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ریاضی  شیمی فیزیک اینا رو هم داره

خوب تجربی هم داره 

این کاربری دست دو نفره✌️                                      گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را؟🥺🖤                              شاعر میگه که= شاید که نه ...واقعا مردم،گول اون چشاتو من خوردم🥀🥺...یکی نبود بهم بگه ک اول شناخته بعد مردن🖤                                                 یا اونجا ک میگه= حتی تو تصمیمات من چشمات بی اثر نبود.🙂                                                              یا اونجا ک میگه= من از تموم خاطرات فقط چشاتو یادمه از کل ماجرای تو،فقط چشاتو یادمه :)                  دیگه ببین چشات چه غوغاییه ک حتی شاعرم بلد نیست ازشون دل بکنه🥺🖤
تجربی قبولی خیلی سخته اولویت با تیزهوشانیا و سهمیه ای هاست نه ماها که نه پول داریم نه پارتی 

خیر این طرز فکر شما اشتباهه تو خونواده خودم دیدم طرف نه سهمیه بوده نه تیزهوشان نه بچه پولدار الآنم داره پزشکی میخونه مونده به تلاش خود آدم آره آدمای عادی بیشتر اذیت میشن سخت میکشن ولی ربطی نداره اصن 

این کاربری دست دو نفره✌️                                      گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را؟🥺🖤                              شاعر میگه که= شاید که نه ...واقعا مردم،گول اون چشاتو من خوردم🥀🥺...یکی نبود بهم بگه ک اول شناخته بعد مردن🖤                                                 یا اونجا ک میگه= حتی تو تصمیمات من چشمات بی اثر نبود.🙂                                                              یا اونجا ک میگه= من از تموم خاطرات فقط چشاتو یادمه از کل ماجرای تو،فقط چشاتو یادمه :)                  دیگه ببین چشات چه غوغاییه ک حتی شاعرم بلد نیست ازشون دل بکنه🥺🖤
یعنی شما میگید به علاقم میدون بدم ؟

آره

همه باید برن دنبال علاقشون

هیچ وقت رو حساب بازارکار انتخاب رشته نکن

الان شما فک کن مثلا بری پرستاری که میگن بازارکارش خوبه

اگه دوستش نداشته باشی تو همون بازار کارم جایی نداری،چون از کارت میای بیرون بالاخره

اگه مدرسه خوب برم ممکنه معلم هاشون خوب باشن از این نظر دیگه 

اگه دولتی باشن توشون خبری نیس‌.همشون خیلی زور بزنن کتاب درسیو بتونن درس بدن اونم نصفشو بچه ها متوجه نمیشن.

مگر این که غیرانتفاعی بری 

کلا به نظر من مدرسه مهم نیس چی باشه

وقتی کلاس آنلاین و ویدیو و.... هس از بهترین معلما،خودتو اذیت نکن برای مدرسه.

اگه دولتی باشن توشون خبری نیس‌.همشون خیلی زور بزنن کتاب درسیو بتونن درس بدن اونم نصفشو بچه ها متوجه ...

ممنون از وقتی که گذاشتین

مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅          مرغ آمین همیشه بالای سرمه