2777
2789
عنوان

کیا می خوان برن ریاضی بیان

162 بازدید | 23 پست

نگران آینده شغلی تون هستین؟ 

منم دوست دارم برم اما از بیکاری میترسم 

مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅          مرغ آمین همیشه بالای سرمه       

منم دوره راهنمایی اولویتم ریاضی و تجربی اومده بود تو انتخاب رشته من اومدم تجربی به نظرم ریاضی اصن آینده خوبی نداره از نظر شغلی 

فقط به درد مهاجرت میخوره اونم در صورتی ک واقعا پولشو داشته باشی ک مهاجرت کنی بیشتر تو انتخاب رشته دقت کن

این کاربری دست دو نفره✌️                                      گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را؟🥺🖤                              شاعر میگه که= شاید که نه ...واقعا مردم،گول اون چشاتو من خوردم🥀🥺...یکی نبود بهم بگه ک اول شناخته بعد مردن🖤                                                 یا اونجا ک میگه= حتی تو تصمیمات من چشمات بی اثر نبود.🙂                                                              یا اونجا ک میگه= من از تموم خاطرات فقط چشاتو یادمه از کل ماجرای تو،فقط چشاتو یادمه :)                  دیگه ببین چشات چه غوغاییه ک حتی شاعرم بلد نیست ازشون دل بکنه🥺🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوره راهنمایی اولویتم ریاضی و تجربی اومده بود تو انتخاب رشته من اومدم تجربی به نظرم ریاضی اصن آی ...

همشونو اولویت الف آوردم ولی من تجربی دوست ندارم انسانی هم حفظیاتم خوب نیست یعنی اصلا برای ریاضی شغل نیست 

همشونو اولویت الف آوردم ولی من تجربی دوست ندارم انسانی هم حفظیاتم خوب نیست یعنی اصلا برای ریاضی شغل ...

تجربی با ریاضی فرق چندانی نداره ها مثلا تجربی شیمی فیزیک ریاضی زمین شناسی داره ریاضی هم داره فقط حسابان و هندسه هم داره به جاش تجربی زیست داره 

نمدونم دقیقا علاقت به چیه رشته ریاضیه؟؟؟اصلا با درسای دبیرستان آشنا هستی؟؟

نمدونم این یه واقعیته ریاضی شغل چندان جالبی نداره تهش یا باید بری فرهنگیان برای تدریس یا از این مهندس های برق و ...شی ک صد تا از اینا هستش والا همه هم بیکار

این کاربری دست دو نفره✌️                                      گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را؟🥺🖤                              شاعر میگه که= شاید که نه ...واقعا مردم،گول اون چشاتو من خوردم🥀🥺...یکی نبود بهم بگه ک اول شناخته بعد مردن🖤                                                 یا اونجا ک میگه= حتی تو تصمیمات من چشمات بی اثر نبود.🙂                                                              یا اونجا ک میگه= من از تموم خاطرات فقط چشاتو یادمه از کل ماجرای تو،فقط چشاتو یادمه :)                  دیگه ببین چشات چه غوغاییه ک حتی شاعرم بلد نیست ازشون دل بکنه🥺🖤
برو نترس به منم همه میگفتن رشتش خوب نیست و فلان رفتم تا ارشدم خوندم خیلیم راضیم حرف آدماییو که ...

خیلی میترسم بحث خوندن نیست چون درسم خوب اما بیکاری منو میترسونه  نمیخوام بخونم اما بیکار بمونم همه میگن برو تجربی یا انسانی منو دارن دودل میکن یه علاقه غیر منطقی بدلم افتاده نمیدونم بهش پا بدم یانه اگه پشیمون بشم از طرفی هم میترسم بعدا حسرتشو بخورم که چرا نرفتم به علاقم 

تجربی با ریاضی فرق چندانی نداره ها مثلا تجربی شیمی فیزیک ریاضی زمین شناسی داره ریاضی هم داره فقط حسا ...

قبلا ازشم متنفر بودم اما الان خب دوسش دارم دوست دارم مکانیک بخونم یا کامپیوتر 

تجربی با ریاضی فرق چندانی نداره ها مثلا تجربی شیمی فیزیک ریاضی زمین شناسی داره ریاضی هم داره فقط حسا ...

تجربی قبولی خیلی سخته اولویت با تیزهوشانیا و سهمیه ای هاست نه ماها که نه پول داریم نه پارتی 

خیلی میترسم بحث خوندن نیست چون درسم خوب اما بیکاری منو میترسونه  نمیخوام بخونم اما بیکار بمونم ...

بیکار نمیمونی

مهارتاتو بالا ببر تو دوران دانشجویی

تو دانشگاه تراز بالا درس بخون 

معدل بالا بیار

بعدم رزومه میفرستی واسه شرکتای خوب میری سرکار

شرکتای دولتی وضعشون خرابه ولی بخش خصوصی کار گیر میاد

تازه انسانی بری که وضعش خیلی خراب تر از ریاضیه

هرچی بری اولویت علاقه اس

بیکار نمیمونی مهارتاتو بالا ببر تو دوران دانشجویی تو دانشگاه تراز بالا درس بخون  معدل بالا ب ...

هروقت دودل میشم به خدا میگم یه علاقه ای بدلم انداختی لطفا پشیمون نشم متاسفانه مدرسه ای که سهمیم اونجاست و مدرسه خوبیه رشته ریاضی نداره 

منم کارشناسیم مکانیک بود ارشدم تبدیل انرژی

همه هم میگفتن مکانیک مردونست و فلان

نگو بیسوادا فک میکردن مکانیک همون تعمیرات خودروئه😂

بله اگه بخوای با راهنمایی اینجوری آدما از رشته ریاضی بترسی معلومه دیگه....

هروقت دودل میشم به خدا میگم یه علاقه ای بدلم انداختی لطفا پشیمون نشم متاسفانه مدرسه ای که سهمیم اونج ...

یه مدرسه دیگه برو

بعدم اینو بهت بگم

معلمای مدارس بار علمی کافی تو رشته ریاضی ندارن و با تدریساشون یه کار می کنن حالت از درسات به هم بخوره

چون رشته هاشون دبیری بوده اکثرا،نه ریاضی یا فیزیک یا مهندسی

شما به هرحال نیاز به یه استاد حرفه ای داری

حتما درساتو با استادای مطرح یاد بگیر

(عشاق فرهنگیان نریزین سرم،روی صحبتم با استارتره نه شماها)

خود منم همه درسامو کلاس بیرون میرفتم چون معلمام هیچی بارشون نبود رسما و کتاب درسیو فقط بلد بودن که اونم به درد کنکور ریاضی نمیخورد

یه مدرسه دیگه برو بعدم اینو بهت بگم معلمای مدارس بار علمی کافی تو رشته ریاضی ندارن و با تدریساشون ...

اوضاع مالیم اونقدر اوکی نیست برای همه درسا معلم بگیرم تخصصی ها منظورمه 🥲😔

منم کارشناسیم مکانیک بود ارشدم تبدیل انرژی همه هم میگفتن مکانیک مردونست و فلان نگو بیسوادا فک میکر ...

یعنی شما میگید به علاقم میدون بدم ؟

یه مدرسه دیگه برو بعدم اینو بهت بگم معلمای مدارس بار علمی کافی تو رشته ریاضی ندارن و با تدریساشون ...

شما لیسانس گرفتین رفتین سرکار ؟