2777
2789

یه پسره هست کنارمحل کارم بود،هررمز میدیدمش بهم خیره میشد و لبخند میزد

بعد چندبار اومد محل کارم من محلش نذاشتم

ولی با نگاهش همش منو دنبال میکرد ک کجا میرم،الان چندماهه نمیرم سرکار هرجا منو میبینه بهم خیره میشه ی لبخند ملیحم داره

ولی جدیدا حس کردم ازم فرار میکنه،یعنی از صحبت کردن فرار میکنه

رفتم چیزی ازشون سفارش بگیرم شماره ی اقارو داد ب من گف ایشون پیگیزی میکنه منم عکسم پروم بود فهمیده حتما منم الان فهمیدم شماره همونه از قصد دیر ج میده سه روزه داره منو دنبال خودش میکشونه،قبلش ی ماه زده بود بازدید نداره اس دادم اومد وات

انلاین میشه پیام منو نمبخونه وقتی هم میخونه تیکه وار حرف میزنه😑بنظرتون چشه

میشه برا حاجتم دعاکنی❤️به دعات محتاجم🥺

بنظر من میخواد جذبت کنه 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من میخواد جذبت کنه 

قبلش یه ماه انلاین نشده بود الان سه روز انلاین میشه و دیر ب دیرم جواب میده تیکه وارم حرف میزنه

یعنی روم کراشه😐

خب گفتی اونایی که ذهن طرفو میخونن🥲🤧ببخشید 

خخخ فداسرت ولی تو میتونی قبول شی ی حسی بهم میگه تو اراده هرکاری رو داری فقط باید تلاشتو بکنی

الان دارم ذهن تورو میخونم .

چه ذهنت درگیرع. سرت درد گرفته مخصوصا پشت سرت .‌چشات سوزش میکنن ‌ هنوز  به رییست هم فکر میکنی شعلت بد نیست اگه همکارت بزاره  😄

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

قبلش یه ماه انلاین نشده بود الان سه روز انلاین میشه و دیر ب دیرم جواب میده تیکه وارم حرف میزنه ی ...

من فکر میکنم جوگیر شده میخواد از این روش که به طرف بی توجهی کن جذبت میشه استفاده کنه

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌