2777
2789

چطور متوجه بیماری تون شدید؟ چه علائمی داشتین؟ چی شد که فهمیدین باید برین دکتر؟

من اخیرا تحت فشار عصبی زیادی بودم الان چند روزه که سمت راست بدنم احساس بی حسی و مورمور شدن دارم همینطور بینایی چشم راستم مختل شده . زود انرژیم می افته . وضعیت خسته کننده ایه. سابقه خانوادگی ابتلا به ام اس هرگز نداشتیم. چی کار کنم؟ مشکوکم یا تلقینه؟ 

ماهی کوچولوی من زود بیا که دریای دلم خالیست..🤱🤰👼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما حتما برو دکتر آزمایش و چکاب شو.به دل خودت بد راه نده

من قبلا هم اینطوری شده بودم آزمایش دادم کمبود D3 و ویتامین های گروه B رو داشتم که دارو گرفتم بعد از اون‌مرتب ویتامین دی خوردم که جواب داد. الانم دو روزه مولتی ویتامین شروع کردم ولی فعلا تغییری نداشته تو اوضاع. واقعا نگرانم کرده.

من‌ با علایم دیگتون شما رو نمیتونم قطعا مشکوک‌به ام اس بببینم اما بیناییتون مختل شده یعتی چی؟

یعنی چشم راستم کمی تار می بینه مخصوصا موقع استفاده از گوشی یا حتی نگاه کردن به آینه.

ولی برای تلویزیون دیدن و... مشکلی ندارم اصلا.

یعنی چشم راستم کمی تار می بینه مخصوصا موقع استفاده از گوشی یا حتی نگاه کردن به آینه. ولی برای تلویز ...

پس چرا اسم مختل شدن روش میزارید!؟ دید مختل شه یعنی تاری که نتونید عقربه ساعت رو ببنید و یا دو بینی شدید و یا عدم بینایی 

در ام اس ما علامتی رو اهمیت میدیم که بیشتر از ۲۴ ساعت بدون قطع شدن ادامه داشته باشه عود و فروکش ندارع اگر علایم اینچنینی دارید توسط مغز و اعصاب معاینه شید.

من قبلا هم اینطوری شده بودم آزمایش دادم کمبود D3 و ویتامین های گروه B رو داشتم که دارو گرفتم بعد از ...

نگران نباش. یکی از اقوام ما ام اس داره .خیلی اوضاش خرابه دکتر گفته دیر بهش رسیدین. شما برا اینکه خیالت راحت باشهبرو دکتر بگو هر آزمایشی که مربوط به ام اس هست برات بنویسع .انجام بده. انشاءالله که هیچی نیست

پس چرا اسم مختل شدن روش میزارید!؟ دید مختل شه یعنی تاری که نتونید عقربه ساعت رو ببنید و یا دو بینی ش ...

بله بیشتر از ۲۴ ساعت و مداوم هست ساق  دست راستم و دو انگشت اشاره و شصت حالت بی حسی و مورمور شدن داره، به علاوه ساق پای راست و دقیقا انگشت شصت وکناریش. 

ممنونم از راهنمایی تون. قبلا به دفعات اینطور شدم در حد چند ساعت یا مثلا از شب تا صبح. ولی الان گمونم ۳ روز مداوم باشه

بله بیشتر از ۲۴ ساعت و مداوم هست ساق  دست راستم و دو انگشت اشاره و شصت حالت بی حسی و مورمور شدن ...

عزیزم گاهی نمیشه افتراق گذاشت بین علایم عصبی و ام اس چون گاها شخص توضیحاتش بر اساس درک خودشه و در واقع اون تظاهر واقعی نیست بنابراین مراجعه کنید به متخصص رفلکس هاتون رو حداقل چک کنن 

نگران نباش. یکی از اقوام ما ام اس داره .خیلی اوضاش خرابه دکتر گفته دیر بهش رسیدین. شما برا اینکه خیا ...

بله قطعا این موارد رو باید سریعا رسیدگی کرد.

من اخیرا سقط داشتم  و فشار سنگین عصبی روم بود نمی دونم این حالتی که تجربه می کنم از عوارض داروها بوده یا مشکل دیگه ایی هست.

ایشالا بهتر بشن فامیلتون خدا کمکشون کنه واقعا سخته.