2777
2789
عنوان

خانوادمو میخام دعوت کنم چی بپزم

140 بازدید | 11 پست

10 نفریم 

چی بپزم 

غذای اصلی با گوشت باشه 

و سالاد هم درست میکنم با کلم و کالباس و ذرت و هویج و... 

چیا بپزم دیگ کمکککک

اهر هفته دعوت کردم 

ماه محرم هست بد نیست ک؟ 

کاش من معلم املای تو بودمو دوستت دارم را برایت املا میگفتمو هی میپرسیدم: تا کجا گفتم ؟!و تو میگفتی : ”دوستت دارم"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دسر شکلاتی درست کن  بستنی کارامل  فینگر فود نوشیدنی‌های مختلف

چیکن استراگانف چطوره 

کاش من معلم املای تو بودمو دوستت دارم را برایت املا میگفتمو هی میپرسیدم: تا کجا گفتم ؟!و تو میگفتی : ”دوستت دارم"
سبزی پلو با گوشت  فسنجون  قورمه خورشت کرفس  قیمه

بجز غذای اصلی چی بپزم

سوپ  دلمه دسر

دلمه برگ؟ چجوری نازک و لوله ای درست کنم همیشه بقچه ای درست میکنم 

میخام نازک بشه بدون نون خورده بشه 

کشک بادمجون سالاد ماکارونی سالاد اولیه  لازانیا فینگر فود

نان تارت دارم سالاد الویه بریزم خوبه؟