2777
2789

چن ساله دوست دارم برم پیششون براشون کادو ببرم و باهاشون بازی کنم تا احساس تنهایی نکنن

چن ماه پیش به نامزدمم گفتم خیلی استقبال کرد ولی هنوز موقعیت پیش نیومده برم پیششون

خدا کنه زنده باشم و بتونم برم پیششون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اجازه نمیدن که 

ما رفتیم فقط قسمت اداری میتونی بری 

اون توی فیلمهاس اونجور نشون میدن طرف با اسباببازی رفته داره بازی میکنه و اونجور 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

محدودیت دارن مراکز،بخاطر بیماری.چون فرض کنید که ی بچه مریض شه.همینجوری به بقیه سرایت میکنه و واقعا سخته.

همسرم میخواست تدارک ی اردو رو بده.همه کاراشم اکی کرد.آخرش گفتن نه.اولش خیلی ناراحت شدم،گفتم چرا از اول نگفتن.بعدش همسرم گفتش حتما فکر کردن شاید اتفاقی برای بچه ها بیفته خب مسئولیت دارن عیب نداره.با اینکه ما گفتیم همه چی با خودمون حتی کمک هم میکنیم تو مراقبت از بچه ها گم نشن.

اگر تونستم کمکی بهتون کنم،لطفا برای سلامتی امام زمان(عج)دعا کنید.
انگار اجازه نمیدن  ولی کادو و لباس حتما براشون میبرم

غذاهای باز منظورم خونگی که بسته بندی نیست،این مرکز که تو تهران هستش قبول نمیکنن

فقط بسته بندی مثل کیک و ابمیوه شیر اینجور چیزا قبول میکنن.

میوه های نوبرونه هم هر فصل میگیریم اونارو قبول میکنن.

کادو و اینا هم گمونم قبول کنن.

برای کودکان کار اما غذای باز قبول میکنن مثل الویه و فلافل ساندویچش

به نظرم خوراکی واجب تره.باز هر جور خودتون صلاح دونستید.میتونید تماس بگیرید بپرسید چی نیاز دارن.

اگر تونستم کمکی بهتون کنم،لطفا برای سلامتی امام زمان(عج)دعا کنید.

ببخش پیام دادم عزیزم 🌺🙏🏼نتونستم تگت کنم خوشحال میشم یه سربزنی خوشت میاد🌺🌺🌺🌺💓💓💓

فیلمو عکس غذاهام با دستور

ترفند خونه داری و فیلماش

تربیت فرزند تجربم و بازی♥️

عکسها و سوالای شما

چالش و رای گیری برنده چالش بعدو میزاره✅ 💓

پنجشنبه ها معرفی ماسک صورت🌺

https://eitaa.com/rozmareham

لینکو نگه دار بعد باز کردن بزن

برای سلامتی بچه هام دعا کنین