2777
2789

بگه مگه نمیدونستی 

مگه نشنیدی 

اینه دیگه 

بجز خود استارتر ( فقط میتونه به احترام حریم خصوصیش)

تند بهم جواب بده 

بشدت بد واکنش میدم حتی انقدر بی ادبن حرف نزنن نمیمیرن ولی به خود استارترم جواب بی خود میدن 

جمع کنید خودتونو دیگه انقدر بی ادب و وقیح رشد کردن تو خانواده ی همسرشون یا محیط بیرون خانواده نمیپذیرنشون با ادبیات بد و خوی بد 

زشته .خجالت بکشید ‌. بامن یکی اینطور لحنا رو بکار نبره کسی جواب دندون شکن در حد شخصیت خودش شنید جنبه شو داشته باشه.

چشم!

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین بت 

بعضیا شدیدا بی ادبن 

اینقدرم بد میاد از اونایی ک هرچی تایپک بزنی میگن دروغه غیر قابل باوره    (( نگو زورشون اومده 

دلم میخواهد شونه های خودمو بگیرم و بگم .... چته ؟؟؟   چی خوشحالت میکنه ؟؟؟   چرا هرکاری میکنم بچشمت نمیاد ؟؟؟؟  چرا از وقتی خیانت دیدی خوشحال نمیشی ؟؟؟○بقول ی عزیزی : روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت○ی دیالوگ تو سریال خاتون بوده ک میگه: زن ها تا لحظه ی آخر میجنگن ولی ...وقتی ی چیزی براشون تموم میشه، تموم میشه دیگه ○جوابم ب خیانت ی چیزه ک مشکل شوهر شماس خانوووم کِرم از درخته ○البته اینم بگم سرتو بالا بگیر و بگو آشغالای گرگارو ،سگاا میخورن○اما واقعا خیلی حرفه ک آدم نمیتونه روح و روانشو دربیاره نشونت بده بگه نگااه باشون چی کردی؟؟○چه تقدیر ، چه قسمت ، نجنگی ، نمیرسی ○میشه باخیلیا بازم ادامه داد ، گفت وشنید وخندید، اما دیگه دوستشون نداشت○زندگیمونو اونی خراب کرد ک مثلا میخاستیم باش زندگی بسازیم○بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی ؟؟○ دلم میخاد باقی عمرمو بخابم😢💔 واس آرامش منو بچه هام صلوات بفرستید_ _  _اسم کاربریم اصلا با حال دلم  همخونی نداره 

دله منم خیلی شکسته با حرفای بعضی ها تو سایت 

ولی منه بدبخت نتونستم جوابشون رو بدم چون میگم گناه داره 

هیییی 😔💔💔💔

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲

بعضیا ی جوری حرف میزنن انگار دعوا دارن اصلا ب شما مربوط نیس این نظر منه دلم میخواد بیان کنم  ریپلای میکنی و عقده هاتو خالی میکنی ک چی بشه سست کن بابا.

اینا تو دلم مونده بود باتشکر از اسی

😄

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

با من یه تایپیک زدم بیا ببین چکار که نمیکردن چقدر بخاطر دعواهاشون و فحشاشون کاربریم ترکید بخدا اینجا هم نمیتونیم دردلی کنیم تا میایم دردل تز روشنفکری برمیدارن و میان دعوا و میگن دروغگویی دیونم کردن چقدر ذات پلیدی دارن واقعا موندم حیران