2777
2789

درامد زنداییم ک عالیه..هر روز هزارتا مشتری داره..البته بشتگی ب کارت و موادت هم داره.هر چی عالی تر و بهتر درامدتم بیشتر:)

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  

بشدتتتتتتت

یکی تتو یکی ناخون

البته بستگی دارا توی چه سالنی کار کنی اون سالن توی کدوم منطقست مرکز شهره خارج شهره تو ی جائیه ک اصلا رفت و امدونیست سعی کن توی مرکز شهر یا وسط بازار بری سالن کار کنی و از قیمت پایین شروع کنی

وقتی مشتری های خودتو پیدا کردی میتونی مقدار کمی افزایش قیمت بدی و ب همین طریق

سعی کن مثل بقیه سریعععععع افزایش قیمت نزنی اینطوری مشتری هات میپرن و توی دیوار حتما تبلیغ بزار پیج بزن و...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درامد زنداییم ک عالیه..هر روز هزارتا مشتری داره..البته بشتگی ب کارت و موادت هم داره.هر چی عالی تر و ...

تهرانید شما؟

من نانوی بدن میخوام فعلا نه ابرو و لب اینا

فقط برای خانم‌ها هم میخوام باشه

مثلا چقدر درآمد داره هر طرح؟

اونو نمیدونم.نمی پزسم ازش..ولی کارش عالیه..خواهرم رف پیشش‌دوتا تتو زد هنوزم مث روزاولشه‌.پررنگ

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  

در آمد داره ولی فک نکن همین که آموزش دیدی تموم شد به در آمد بالا می‌رسی خیلی باید تلاش کنی موادت خوب باشه کارتو آپدیت کنی بعد چندماه به در آمدی که میخوای می‌رسی و فقط بخاطر پول واردش نشو باید علاقه ام داشته داشته باشی تا کارت عالی پیش بره

بشدتتتتتتت یکی تتو یکی ناخون البته بستگی دارا توی چه سالنی کار کنی اون سالن توی کدوم منطقست مرکز ش ...

من خالم تو المان یاد گرفته تتوی بدن بیاد ایران میخوام ازش یاد بگیرم

بعدم یه اپدیت برم مدرک بگیرم

خودم شرق تهرانم

در آمد داره ولی فک نکن همین که آموزش دیدی تموم شد به در آمد بالا می‌رسی خیلی باید تلاش کنی موادت خوب ...

بله این که در همه ی هنرها صدق میکنه 

دوستم ناخن کاره الان بعداز سه چهار سال به درآمد رسیده که خوبه

تهرانید شما؟ من نانوی بدن میخوام فعلا نه ابرو و لب اینا فقط برای خانم‌ها هم میخوام باشه

بنظرم هردوش رو یاد بگیر چون دستگاه و وسیله هاش یکین یبار هزینه کن یادبگیر حدود ۱۵میخوای برای یادگیری حرفه ای ارایش دائم و تاتو بدن باوسایلش وهمه چی بعد بروسالنا کارکن اولش ممکنه کارت زیاد حرفه ای نباشه پس صبرکن برو یجا برای سالن با مواد خودشون کارکن پول نگیر حرفه ای شدی دیگه خودت برو کارکن توسالنا که حرفه ای باشی وقتی اماتوری ممکنه کارت خوب درنیار اونطوری اسمت بدنمیشه 

پس خوبه درآمدش عالیه

چون شوهرم با کاری که هر روز از صبح تا شب باشه موافق نیست 

ناخن و اینا هم باید هر روز بری سالن 

من میخوام اینو یاد بگیرم که هم تمام وقت کار نکنم هم هنری بلد باشم