سلام خانوما من چند سال اومدم تو این خونه.مال خودمونه خیلی هزینه کردیم براش همه جوره باب میلمان شده ولی همسایه طبقه بالا خیلی اذیتمون میکنه از سر و صدای بی اندازشون.یکسره در حال پرت کردن وسیله رو سر ماست یکسره صندلی رو بلند میکنن میکوبونن زمین بعدشم میگن بچه هان بازی میکنن.در سرویس رو انقدر محکم میبندن خونه ما می لرزه.یکسره مبل می کشن رو سرامیک.صدای تلوزیون بلننننندددد....اصلا آرامش ندارم از دستشون.یکبار نشده تو خونه خودم بدون پریدن از خواب پاشم همیشه یا یه چیز کوبیدن تو سرم یا در کوبیدن یا بچه محکم از تخت پریده که بیدار شدم خستم کردن....بچش صبح میره مدرسه عین هر روز من ۷ صبح بیدار شدم ....اوایل بهشون گفتیم که داد و بیداد کردن رفتن خونه همه همسایه ها دروغ که بچه ها سر صدا میکنن اینا حساسن و اینا....گذشت یه مدت تحمل کردم کوتاه نیومدن که هیچ بدتر کردن نصف شب میکوبیدن به سقف یه سنگ تیله نمیدونم چیه تک ضربه ای میزنن به سرامیک مثل صدای چکه آب میده یکسره اونو میزنن.....من یه مدت تحمل کردم کفری شدم مثل خودشون سر وصدا میکردم مثل خودشون در میکوبیدم ببینم حساسیت هست تو خواب با صدای گرومب بیدار بشی.بازم از رو نرفتن بدتر و بدتر کردن و مقابله کردن و الان ۵ساله که اینطوریه و پیش همه همسایه ها هم میره و غیبت هم میکنه تازه....خیلی دلم خونه...جالبه اونا همه مثل هم هستن زن و شوهر و بچه همه این کارو میکنن زنه با بچه ها میره مهمونی و مسافرت مرده خونه تنها میمونه مواظب ما کی می خوابیم سر و صدا کنه....بر عکس شوهر من دنیا رو آب ببره خوابش میبره اصلا انگار نه انگار....محل نمیده اصلا می بینه من اذیت میشم خودشم میشه ولی هیچی....من باز حرصم در بیاد یه کاری میکنم اون نه....بچه ها دلم گرفته از دستش اونا چند نفر به یه نفرن ولی شوهر من.......خیلی از دستش ناراحتم....شرایط تعویض خونه هم نداریم چون هزینه بر هست و ما نمی تونیم.....