2777
2789
عنوان

حرف زدن بچه

89 بازدید | 13 پست

خانوما بچم ۲ سالشه کلمه هایی مث :(بابا، مامان ،عزیز دایی ،عمو، خاله ،عمه ،آقا جون، بده ، بیا ،بریم، پارک، بازی دریا ،موتور ،لالا، اب ،ماشین،حموم،داداش،اجی، بستنی رو میگه ببنی،حموم)این کلمه هارو میگه یا وقتی میپرسم دماغت کجاست بادستش نشون میده چشمش رو گوشش رو دهنش رو همه رو میگه 

به نظرتون فعالیتش کمه ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا بچتون مقایسه نکن

دختر منم همینطور بود حتی کمتر

دختر دوستم دوسالگی کلی شعر و قرآن حفظ بود

ولی من اصلا مقایسه نکردم

الان دخترم ۸ سالشه از دست زبونش در امان نیستیم خخخخ

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

نه خوبه یکم بیشتر کار کن مثلا میگه بازی بگو بازی چی؟ بازی کنیم ؟ 

یا مثلا بگو اسم و فامیلتو بگو یا مثلا واسش قصه بخون چندبار بعد بهش بگو خودشم قصه بگه

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

باید باهاش زیاد حرف بزنی 

من خودم آدم پر حرفیم در کل زیاد حرف میزنم تو خونه باهاش 

بچه فامیلمون از پسر من ۱ سالو نیم بزرگ تره فقط بابا و مامان میگه و چیزی ک بخواد رو میگه( ای)اصلا حرف نمیزنه

اسم و فامیلی رو میگه وقتی میپرسم

اوخودا🥺😒خوبه قصه زیاد بخون براش

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️