2777
2789
عنوان

اونایی که بچه کوچیک ۲،۳ساله دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 40 پست
اها الان یادم اومد شما رو اتفاقا از پیام تون اسکرین شات گرفته بودم که یادم نره برم دنبالش،  ول ...

خداراشکر ک یادتون اوردم..وای خیلی خوشحال شدم براتون..انشالله پیگیر بشید مطمئن باش خوب میشی بدون عمل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بانرم افزار زبان باز کن کودک یادش بده 

واسه حرف زدن هم تاثیر داره دختر من همه چی میفهمه همه اعضای بدن و هر چی بپرسی با دست نشون میده ولی زبونش باز نیست فقط کلمه میگه بعضی کلمات رو 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
انشالله خوب میشی عزیزم،ولی یکم دندون رو جیگر بزار

امیدوارم این یکی نتیجه بده

ممنون از راهنماییت عزیزم

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
پسر من نزدیک ۲۰ ماهشه هر وقت میپرسم دستات کو ، پاهاشو نشون میده 🤔هرچیم یاد میدم باز همون رو میگه . ...

پسر من از ۱۱ ماهگی حدودا فکر کنم هنوز یه سالش نشده بود ولی دقیق یادم نیست چند ماهه بود تمام اعضای بدنش رو بهش یاد دادم یاد گرفته بود با دست نشون میداد اولا بعضی ها رو اشتباه میگفت هی تکرار کردم براش یاد گرفت باید خودت بهش یاد بدی اون اشتباه بگه بخند بگو نه این مثلا دستات هست پاهات هست باید یاد بدی بچه هم یاد بگیره اون از کجا بلده اخه مثل جاری من میگه پسر من اونقدر زود خودش جیش گفت 😐یعنی پسر من نمیگه دوست دارم بهش بگم اخه من اینو از پوشک بازش کردم بهش یاد دادم که تو فکر میکنی بچه تو زرنگ تر بوده خب تو یاد دادی یاد گرفته من پسر دومم ۲ ماهشه کوچیکه وقت نکردم یاد ندادم اینم از هوا باید یاد بگیره بگه جیش اخه😐

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
اره دیگه زبان باز کنه پسر من خیلی روون شد بااین برنامه

اسمش هم زبان باز کنه ؟.

رو گوشی هم نصب میشه ؟ 

ببخشید گلم

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
پسر من از ۱۱ ماهگی حدودا فکر کنم هنوز یه سالش نشده بود ولی دقیق یادم نیست چند ماهه بود تمام اعضای بد ...

هی براش تکرار میکنم ولی باز همون رو میگه 😂 فکر کنم ازبس که دلم میخواست بچه باهوش داشته باشم اینطوریه 😂😂😂

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
هی براش تکرار میکنم ولی باز همون رو میگه 😂 فکر کنم ازبس که دلم میخواست بچه باهوش داشته باشم اینطوری ...

نه بابا هنوز کوچیک هستن استعداد بچه ها هم فرق میکنه و یا از روی لجبازی از عمد میکنن من به‌ پسرم الان هر چی میگم بعضی وقتا از عمد برعکسش رو میکنه به من میگه بابا میگم من بابا هستم مگه میخنده میگه اره خودش میدونه من بابا نیستم از عمد میگه میخنده یا غذا نمیخوره بهش میگیم مال تو نیست ها دست نزنی میاد با خنده میخوره یه جور لجبازی میکنن از عمد

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍