خواهر من ۳ سالشه شعر و اعداد رو تقریبا بلده ولی رنگارو یاد نمیگیره مثلا به زرد میگه قرمز و.. نگرانم میگم نکنه خدایی نکرده چشمش مشکل داشته باشه نتونه تشخیص بده رنگارو؟؟
پسر من دو سال و ۳ ماهشه تازه داره کلمه میگه تو میگی رنک و شعر🤣🤣
دقیقا پسر منم دیر زبون باز کرد الان جمعه تولد دو سالگیش بود در حد چند کلمه میگه من خیلی نگرانم البته مادرم میگه ارثیه خودتم داداشتم دیر زبون باز کرد پسرم همه چیزو متوجه میشه قشنگ ولی با اشاره نشون میده درست صبحت نمی کنه پسر شما چطوری میگه؟کامل قشنگ میگه؟از چند ماهگی شروع کرد به کلمه گفتن؟
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از بهداشت محل خودشون زنگ زدن بیارین، هزینه زیادی هم نداشت ۱۷۰۰۰ تومن
بمن زنگ نزدن،اصلا نمیدونستن تو ۲.۵ معاینه چشم انجام میدن
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
پسرم یه ماهه تازه بعضی کلمات رو میگه من نگرانم البته فکر میکنم کم کم دیگه بگه ولی خیلی نگرانم همه چیز رو متوجه میشه ها ولی اکثرا با اشاره نشون میده
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
دقیقا پسر منم دیر زبون باز کرد الان جمعه تولد دو سالگیش بود در حد چند کلمه میگه من خیلی نگرانم البته ...
پسر منم دو سال و سه ماهشه تازه یه هفته س شروع کرده ب کلمه گفتن خیلی هم واضح نمیگه، ب کار هم نمیبره کلمات رو مثلا بهش میگم بگو آب میگه ولی وقتی آب میخواد با اشاره نشون میده باز
اتفاقا تو خانواده ما همه زود صحبت کردن اصلا ارث نداشتیم
در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمیتواند از دیگری عیب جویی کند...
پسرم یه ماهه تازه بعضی کلمات رو میگه من نگرانم البته فکر میکنم کم کم دیگه بگه ولی خیلی نگرانم همه چی ...
واسش کتاب بخون،من تو خونه تنهام از سر تنهایی هرکاری تو خونه انجام میدم با صدای بلند واسش توضیح میدم،بازیهای حرکتی با شعر میخونم خوشش میاد سعی میکنه تکرار کنه
درنهایت من فکر میکنم بچه ها یه سری رفتارارو خیلی یهویی از یه سنی ببعد خودشون انجام میدن
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست