2777
2789
عنوان

اونایی که بچه کوچیک ۲،۳ساله دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 40 پست
عزیزم چرا بردین؟

از بهداشت محل خودشون زنگ زدن بیارین، هزینه زیادی هم نداشت ۱۷۰۰۰ تومن

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد
پسر من دو سال و ۳ ماهشه تازه داره کلمه میگه تو میگی رنک و شعر🤣🤣

دقیقا پسر منم دیر زبون باز کرد الان جمعه تولد دو سالگیش بود در حد چند کلمه میگه من خیلی نگرانم البته مادرم میگه ارثیه خودتم داداشتم دیر زبون باز کرد پسرم همه چیزو متوجه میشه قشنگ ولی با اشاره نشون میده درست صبحت نمی کنه پسر شما چطوری میگه؟کامل قشنگ میگه؟از چند ماهگی شروع کرد به کلمه گفتن؟

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بهداشت محل خودشون زنگ زدن بیارین، هزینه زیادی هم نداشت ۱۷۰۰۰ تومن

بمن زنگ نزدن،اصلا نمیدونستن تو ۲.۵ معاینه چشم انجام میدن

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
دختر من یهو بعد دوسالگی شروع کرد به حرف زدن

پسرم یه ماهه تازه بعضی کلمات رو میگه من نگرانم البته فکر میکنم کم کم دیگه بگه ولی خیلی نگرانم همه چیز رو متوجه میشه ها ولی اکثرا با اشاره نشون میده

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
عزیزم خیلی دنبالت گشتم،شقاقت خوب شد😊

وای خدا شما از کجا از شقاق من خبر داری🤣

نه خوب نشده چون بواسیر و هموروئید هم دارم داغونم احتمالا برم برای عمل دیگه 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

پسر من نزدیک ۲۰ ماهشه هر وقت میپرسم دستات کو ، پاهاشو نشون میده 🤔هرچیم یاد میدم باز همون رو میگه . نکنه هوشش ضعیفه ؟ 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
دقیقا پسر منم دیر زبون باز کرد الان جمعه تولد دو سالگیش بود در حد چند کلمه میگه من خیلی نگرانم البته ...

پسر منم دو سال و سه ماهشه تازه یه هفته س شروع کرده ب کلمه گفتن خیلی هم واضح نمیگه، ب کار هم نمیبره کلمات رو مثلا بهش میگم بگو  آب میگه ولی وقتی آب میخواد با اشاره نشون میده باز 

اتفاقا تو خانواده ما همه زود صحبت کردن اصلا ارث نداشتیم 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
پسرم یه ماهه تازه بعضی کلمات رو میگه من نگرانم البته فکر میکنم کم کم دیگه بگه ولی خیلی نگرانم همه چی ...

واسش کتاب بخون،من تو خونه تنهام از سر تنهایی هرکاری تو خونه انجام میدم با صدای بلند واسش توضیح میدم،بازیهای حرکتی با شعر میخونم خوشش میاد سعی میکنه تکرار کنه

درنهایت من فکر میکنم بچه ها یه سری رفتارارو خیلی یهویی از یه سنی ببعد خودشون انجام میدن

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
😂😂😂😂😂داخل یکی تز تاپیکام حرف زدیم😁 هنوز یبوست داری؟

اره من کلا نزدیک ۱۰ ساله یبوست دارم 

فقط هم با دارو یا ورزش زیاد گاهی خوب میشه 

الان دیگه تقریبا از عید اصلا خوب نشدم احتمالا کارم بکشه به عمل

اره من کلا نزدیک ۱۰ ساله یبوست دارم  فقط هم با دارو یا ورزش زیاد گاهی خوب میشه  الان دیگ ...

عزیزم منکه بهت گفتم برو طب هومیوپاتی 

بقران من خوب شدم اصلا در روز ۱قاشق سبوس برنج قوهای میخورن و اصلا هم یبوست نیستم...اون زخمه هم کمکم خوب شده

بمن زنگ نزدن،اصلا نمیدونستن تو ۲.۵ معاینه چشم انجام میدن

اره منم گفتم بچه کوچیکه چطور معاینه میکنید، گفتن دستگاهه از دور می بینه چشم بچه رو، رفتم توی بغلم نشست دستگاه چشمشو معاینه کرد

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد
عزیزم منکه بهت گفتم برو طب هومیوپاتی  بقران من خوب شدم اصلا در روز ۱قاشق سبوس برنج قوهای میخور ...

اها الان یادم اومد شما رو

اتفاقا از پیام تون اسکرین شات گرفته بودم که یادم نره برم دنبالش،  ولی ب کل یادم رفته بود 

خوب شدم دوباره گفتی 

انشالله میرم 

خدا کنه منم خوب بشم

ببین شما عمل هم بکنی باز یبوستتو برطرف نکنی بازم برمیگرده

اره همه میگن ولی این زخم ها خیلی دیگه اذیت میکنه