2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ نوع طلسمیه؟

چیپس موز سیب نارگیل بخور خووبه ... آقای بواستیک بابای پلاستیک ،.....:/                                                                                             پیشیح عتی ایستیرم میو میو🐈عشق فق غذا وسلام                                                                           میخام دریا بشم غرقت کنم عاح🤤🌊 ،                                                           تو کهکشان هارو تو ذهنت داری اجازه نده کسی بهت بگه نمیتونی 🌌🌚   
چ نوع طلسمیه؟

من نمیگم هست من توی ی کلیپی دیدم گفت اگه میخواین طرف پیام بده بنویسین بزارین پشت گوشی

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

من نمیگم هست من توی ی کلیپی دیدم گفت اگه میخواین طرف پیام بده بنویسین بزارین پشت گوشی

الکیه بابا

چیپس موز سیب نارگیل بخور خووبه ... آقای بواستیک بابای پلاستیک ،.....:/                                                                                             پیشیح عتی ایستیرم میو میو🐈عشق فق غذا وسلام                                                                           میخام دریا بشم غرقت کنم عاح🤤🌊 ،                                                           تو کهکشان هارو تو ذهنت داری اجازه نده کسی بهت بگه نمیتونی 🌌🌚   
کی بیکاره بیاد اسم بنویسه اونم سه تا بعدشم سه اسم دیگه روش بنویسه  طلسمه برین باطلش کنین

چیکارش کنم باطل شه؟

کی بیکاره بیاد اسم بنویسه اونم سه تا بعدشم سه اسم دیگه روش بنویسه  طلسمه برین باطلش کنین

اخه من از ی دختره ک داشت فیلم می‌گرفت دیدم 😭💔چیکار کنم گفت اگه میخواین طرف پیام بده بنویسین بزارین پشت گوشی واسه خودم نکردم واسه ی چند نفر دیع

اخه من از ی دختره ک داشت فیلم می‌گرفت دیدم 😭💔چیکار کنم گفت اگه میخواین طرف پیام بده بنویسین بزارین ...

ببین طلسم یا دعا و حالا هر چیزی حتی یه کاغذ خودتون بردارین بنویسین و انرژی بهش بدین حکم طلسم یا حالا هر چیزی رو میده 

اون فیلمی که شما میگین هم کاملا تایید میکنم چون خیلی به انرژی کائنات اعتقاد دارم 

کافیه به یه چیزی از ته دل اعتقاد داشته باشین و ایمان بیارین واقعا اتفاق میوفته 

من بچه بودم تو مدرسه اینکارو میکردیم تا اسم شوهرمون ببنیم چیه اسم خودمون مادر و پدر روی هم می‌نوشتیم

اَسیر عشقِ حُسینم،اَسیر میمیرم.                                      به شوق کربلایش آخر میمیرم.                                          تا ابد هر چه خلفیه است به قربان علی                                       یا مَنْ اَرْجُوهُ لِکُلَّ خَیْرٍ                                                     
ببین طلسم یا دعا و حالا هر چیزی حتی یه کاغذ خودتون بردارین بنویسین و انرژی بهش بدین حکم طلسم یا حالا ...

االان من باید چیکارش کنم؟ اینکارم گناهه واسم خودم نوشتم واسه دوستم بود وای من میترسم یعنی جن توی کاره؟😭💔 حالا چ قطعی کنم تو رو خدا یچیزی بگید دو دفعه دوستم مجبورم کرد گفت چون تو خالصانه مینویسی و فلان انجام میشه الان اونی ک میخواست بهش پیام داده

من بچه بودم تو مدرسه اینکارو میکردیم تا اسم شوهرمون ببنیم چیه اسم خودمون مادر و پدر روی هم می‌نوشتیم

دیه چیکارش کردی؟😭💔 من ک اصلا میترسیدم واسه خدم بنویسم اینم اصلا بد کسی رو نخواستم فقط بخاطر پیام دادن بود