2777
2789
منم دوس دارم خودکشی کنم فقط به خاطر مامانم دست نگه داشتم

تو این نقطه از زندگیم‌واقعا خیلی حس میکنم‌زندگیم‌پوچه و بی هدفم

اصلا اسمم endl یعنیendline 

ولی خب بابام ی حرفی زد ک بنظرم‌موثر بود 

میگه ما ک نیومدیم این دنیا خدا اورده و خودش میدونه هدف از خلقت ما چیه 

پس قانع شدم

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نکنین گناه دارن واسه چیز بی ارزش جونتو نگیر زندگیو ب چپت بگیر🤣

ای عزیزم

افسردگی شدید گرفتم دست خودم نیس

دارم قرص هم می خورم برا افسردگی ولی بازم داغونم

مرسی بابت دلداریت

سال ۱۴۰۳ بهترین تاریخ زندگیمه ....خدایا هزاران بار شکرت
پا میشم میام براتونا😂من خودمم مث شماها بچم بخدا خودمم انقدر ناراحتم ک وسط غمام دارم غر میدم زندگیو ...

بعضی وقتا خیلی خیلی شرایط بد میشه جالا ب هر دلیلی

و فکر‌میکنی آخر راهی 

نمیدونم شاید هنوز ب اون نقطه نرسی

امیدوارم هیچوقت نرسی

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
ای عزیزم افسردگی شدید گرفتم دست خودم نیس دارم قرص هم می خورم برا افسردگی ولی بازم داغونم مرسی باب ...

الهی بمیرم هعیییییی دلم سوخت برات:)))))))ببین من خودم هر وقت ناراحتم خیلی فیلم نگاه میکنم اگه جواب نده میرم تو کاغذ مشکلاتمو مینویسم بعد میگم حالا ک نوشتمش ببین چقد کوچیک شده انقد که ارزش فک کردنم نداره در واقع با این کار مغزمونو گول میزنیم من که دکتر نیستم ولی بنظر خودم دارو مارو بدرد نمیخوره به چشمم چن تا از فامیلامونو دیدم ک میگم ورزش کن موزیک شاد گوش کن دوش آب سرد بگیر ولی زیاد سرد نه که منجمد بشی🤣 رو کاغذ مشکلاتتو بنویس ناراحت شدی بیا به خودم بگو اصلا تا وقتی من اینجام مگه میذارم کسی افسرده  و ناراحت بمونه😂چشامی🤣

بعضی وقتا خیلی خیلی شرایط بد میشه جالا ب هر دلیلی و فکر‌میکنی آخر راهی  نمیدونم شاید هنوز ب ا ...

قشنگ میفهمم چی میگی با پوستو گوشتو استخون درکش کردم هیشکی تو دنیا بدون غم نیس من خودم همین الان دارم سعی میکنم حالمو خوب کنم ولی خب جلو بقیه همیشه خلو چل بازی در میارم بخندن🤣هیچوقت حس بد به هیشکی انتقال نمیدم

قشنگ میفهمم چی میگی با پوستو گوشتو استخون درکش کردم هیشکی تو دنیا بدون غم نیس من خودم همین الان دارم ...

نمیدونم چ حالی داری من هیچوقت جای تو نبودم و توهم هیچوقت جای من یا کسی دیگه نبودی

ولی گاهی اوقات انقدر خسته ای ک دیگ حال تظاهر هگ نداری میگی هرچی شد بشه 

همه آدما برات بی تفاوت میشن حتی عزیزترینات

نمیدونم چ حالی داری من هیچوقت جای تو نبودم و توهم هیچوقت جای من یا کسی دیگه نبودی ولی گاهی اوقات ان ...

میدونم چی میگی ولی بنظر من وقتی حالت بده ب هر کسی نگو بعضیا میگردن فقط دنبال نقطه ضعف آدما بجای دارو وزش کن دوش بگیر خوراکی مورد علاقتو با فیلم مورد علاقتو ببین یه دوست خیییلی شاد خل چل پیدا کن خیلییی جوابه خواستی خودم هستم🤣 

میدونم چی میگی ولی بنظر من وقتی حالت بده ب هر کسی نگو بعضیا میگردن فقط دنبال نقطه ضعف آدما بجای دارو ...

ولی واقعا حالم‌‌بد میشه هیچکدومش رو دوست ندارم...

فقط دلم میخواد گریه کنم غر بزنم

بمیییرم:(((هعیی کاش میشد بغلت کنم

دورت بگردم این خوبه ک‌ب فکر‌ بقیه ای

ولی بنظرم‌بیشتر از همه باید حواست ب خودت و حال خوب خودت باشه :)

دورت بگردم این خوبه ک‌ب فکر‌ بقیه ای ولی بنظرم‌بیشتر از همه باید حواست ب خودت و حال خوب خودت باشه : ...

خدانکنه چش قشنگ❤️آره بخدا همه جا حواسم ب بقیه بوده ولی همشون آخرش اذیتم کردن ولی میدونی توبه نمیکنم نمیدونم چرا دلم میخاد به همه کمک کنم🤣ولی باید حتما شبا بیام اینجا تا منو داری غم نداری خداشاهده🤣