2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا مسخره مگ چیکارت کردم؟

کسی خواهرش فرار کنه اینطور میخنده مگه

اسکول کردی مارو

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
کسی خواهرش فرار کنه اینطور میخنده مگه اسکول کردی مارو

بجون خودم وخودش ساعت ۷فرار کردن باهم واول رفتن خونه عمه پسره مادرش زنگ زده بیاین خونه خودمون فردا عقد کنیم چرادردغ بگم گلم دیگ کاریش نمیشه کرد بخندم یاناراحت بشم چون عاشق هم بودن یکم خوشحالم

عزیزم بخدا ادنجا رسمه اصلا عادی شده اینکار هفته ای یبار اتفاق میفته

والا این چیزا اینجا خیییییییلی غیر عادیه 

کسی که این کارو کنه تا آخر عمر بهش میگن خودت اومدی دنبالت که نیومدیم. و هزاران حرف و کنایه دیگه 

که البته همش هم درسته 

شما کجا هستی مگه؟ 

جات بودم الان ب فکر لباس سر عقد بودم ک چی بپوشممم😂

عزیزم من تهرانم اینا صبح عقد میکنن گفتن باشه مردم خبردار نشن من نشد برم گفتن بعد یه مجلس خوب میگیرم الان یهویی شده یهدعقد ساده دارن صبح منم نیستم

برادرت عصبانی نشدازفرارش؟؟؟؟

چرا خیلی گف حالا ک رفته گمشه دیگ نیاد خونه ولی یکم منو نامزدش باهاش حرف زدیم اروم شد من زنگ زدم اون دووتا داداشم ک تهرانن مادرم گفته ادمده خاستگاری فردا عقد کنیم میخایم بیان

منم شنیدم بعضی جاها این رسمو دارن که فرار میکنن🙁

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.