2777
2789
عنوان

توی رابطه خیلی توجه میکنم🤦🏻‍♀️

1102 بازدید | 63 پست

سلام بچها،من تقریبا یک ماهیه با دوست برادرم وارد رابطه شدم،من ۲۲ سالم و ایشون ۳۲…من قبلا هم مشکلم تو رابطه هام همین بود..توجه بیش از حد.دست خودم نیست تو این یک ماه هروز براش یچی میخرم میفرستم…یروز گل ی روز غذا شیرینی ابمیوه بستنی…

هی میگ زحمت نکش ولی واقعا دست خودم نیست نمیتونم دوست داشتنمو بروز ندم.

رابطمون خیلی خوبه..چن روز پیش به برادرم هم گفتم…چیزی نگف کلا مشکل خاصی نداشت

ولی میدونم این مهربونی بیش از حدم مث گذشته کار میده دستم اصلا رووو خودم کنترل ندارم🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم اخلاقم مثل توعه، کتاب زنان زیرک خیلی کمکم کرد، فایل پی دی اف رایگانش موجوده تو نت، حتمن بخون بدجور خودتو به فنا میدی

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد

پس خودتم اشتبات خودتو فهمیدی

باز خوبه

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊

سرت رو با کلاس و تفریح گرم کن

اصولا ادمایی مثل تو باید همزمان با دونفر دوست بشن تا توجهات تقسیم بشه وگرنه همشون میپرن😃

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
سرت رو با کلاس و تفریح گرم کن اصولا ادمایی مثل تو باید همزمان با دونفر دوست بشن تا توجهات تقسیم بشه ...

😂😂منم به خواهرم همین پیشنهادو دادم گقتم همینکارو کنم تف کرد تو صورتم😂