2777
2789

من از پایین فک کنم مهره های اول دوم امپول زدم الان وقتایی که کار میکنم یا سر پا هستم یا سرمای شدید میخوره بهش خیلی درد میگیره حالا دیگران میگن اصلا نباید اون قسمت امپول میزدن میبایست وسط کمر بزنن 

بر قامت دلربای مهدی صلوات 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرجا کمر بزنن دردش هست.خیلیا میشناسم سالها گذشته هنوز درد دارن.من به کمر هم میخوابم درد میگیره.داخل استخوان کمر رفته دیگه آمپول 

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

سه تاشو که سه بیمارستان مختلف زدم دقیق حس میکنم همون نزدیکای سر (ب ا س ن) زدن و خیلی دردم میکنه ولی اخری رو وسط کمر زدن اصلا حس نمیکنم جاشو 

شاید دیسک داری یدونه دکتر برو عکس بگیر هدای نکرده بدتر نشع

وای خیلی اذیتم همه اطرافیانمم تعجب میکنن گفتم بپرسم مطمعن بشم ازاینکه جای امپول نیست 

كتف؟ 😐

اره کمی پایین تر از اون وسط نخاع زدن بار اول یه چن بار دراوردن من میپریدم نمیشد زدن باردومم گفتم بزارین ریلکس کنم فقط یه باربزنین منو به فنا ندین گفتن باشه دکتربیهوشی هم خودش کمک کرد نداد دستیار