2777
2789
عنوان

کهیر گرمایی زدم

1722 بازدید | 15 پست

رو پوست صورت بدنم پر شده از لکه های قرمز به خاطر هوای گرم چون ما خوزستان زندگی میکنیم منم بدنم حساسه کل بدنم شده از این کهیر های گرمایی تازه با این وضعیت مجبورم سر کار هم برم چیکار کنم کم بشن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم .

وقت شما بخیر 🌼

میخواستم بدونم کهیر شما درمان شد ؟؟

و اینکه واقعا به گرما حساس هستید ؟؟؟

آخه من هم ساکن خوزستان هستم

. بیست روزه درگیر   کهیر شدم و با توجه به پرهیز غذایی که دارم باز

هم نتونستم بفهمم از چیه؟؟

به محض قطع داروها دوباره پیدا میشه . و دقیقا تو این بیست روز بخاطر کاری مجبور به پیاده روی زیر افتاب و هوای گرم هستم ینی ممکنه واقعا از همین باشه ؟!

سلام عزیزم . وقت شما بخیر 🌼   میخواستم بدونم کهیر شما درمان شد ؟؟ و اینکه واقعا به گرما حسا ...

سلام عزیزم تقریبا ی ماه طول کشید تا کهیرم خوب شد و جاشون کمرنگ شد و رفتن من رفتم دکتر هم آزمایش دادم و بعد از اون کهیر ها حالم خیلی بد شد پوستم همش می سوخت مورمور میشدم ولی تو اون مدت نوشیدنی های خنک می‌خوردم بعد اینکه صدر از عطاری بخر هر روز برو حموم و صدر رو با آب قاطی کن تا یکم غلیظ بشه و بعد بکش روی پوستت تا دو هفته اینکارو کن کاملا محو میشن 

سلام عزیزم . وقت شما بخیر 🌼   میخواستم بدونم کهیر شما درمان شد ؟؟ و اینکه واقعا به گرما حسا ...

بله دلیلش از گرما و عرق کردن میاد و گاهی غدد عرقی ممکنه ببندن و این مشکلات پیش بیاد 

دقیقا من ‌هم همین حالات شما  رو‌دارم عزیزم .‌دستها و پاهام مور‌مور میشن  الان ...

‌من اصلا نمی‌دونستم همچنین نوع حساسیتی وجود داره . ‌فک میکردم قطعا از تغذیه هست . و جالبه الان که فکر میکنم ‌میبینم دقیقا روزهایی که پیاده روی طولانی تو گرما داشتم  باز کهیرها خیلی بیشتر میشدن .

خیلی ممنونم بخاطر توضیحات و‌توصیه هاتون عزیزم‌ حتماً بکار‌میبرم .🙏

انشالله همیشه سلامت باشین و دیگه  هیچوقت دچار این  مشکل عذاب اور نشین 🌼🙏