حرف گوش نکن.شیطون.از همه چی میره بالا.جوگیر.بزرگکوچیک میزنه.بازبون خوش با دعوا با قهر هرکاری میکنیم ...
من نوع دو داشتم بیشتر خیالبافی می کردم. ریتالین هم تنها تاثیرش مبتلا شدن به بیماریای بدتر بود. اگه بردینش حداقل به روانپزشک بگین تو فامیلتون چه بیماریای روانیی بوده که بچه یهو شیزوفرنیش فعال نشه با ریتالین
تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.
ای خواهر گرام تواین روزا همه بچه هاشون اینجوری شلوغ میکنن بخدا من دوتا پسر دارم پسر اولیم یازده سالشه از همون اولش که بدنیا اومد پیرم کرد بردمش دکتر روانشناس گفت اصلا بیش فعال نیست انرژیش زیاده باید تخلیه اش کنه حالا توببریش پارک ببریش بیرون تفریح یاتوخونه هرکاریش میکنم کلاس زبان میبردمش گرمازده شدم دیگه نتونستم ببرمش شبو روز باداداش جنگو دعوا
خدایا شکرت که دراین همه هیاهو روزگارمن هنوز آروم آرومم
یهویی میپره هوا اینور اونور داد میزنه اصلا نمیشه گفت عادیه یا مثلا صدا تلویزیون تا اخر میکنه میگیم کم کن خودشم هنراش دست میزنه و جیغ میزنه خیلیم شیطونه ی بار با آینه زد تو دماغم شکست با میله اسکیت زد تو سرم با لیوااان تو سرم با قفل کتابی سر ناهار زد تو سرم دیگ بگن با باتدی موبایل هم ی بار زد تو پیشونیم انگشتمون بهش بخوره از گریه کبود میشه و همه جارو بهم میریزه هیچ جوووره اروم نمیشه
..
تو این شهر به هرکی شبیه توعه! بهش بی اراده نگاه میکنم! میدونم که نزدیک من نیستی...میدونم دارم اشتباه میکنم....تو نیستی و من مثل دیوونه ها...دارم زیر بارون؛قدم میزنم:) من تنهام!تو که قهری باهام؛نمونده تو سینت عشقی برام💔حالا من اسیر فاصله هااام...بهم زدی عشقتو با من؛تصمیمتو گرفتی راحت:( یعنی اونم همون قدری که من دوسش دارم دوسم داره؟💔اونایی که با خودشون حرف میزننو مسخره نکنید اونا جز خودشون کسیو ندارن باهاشون حرف بزنن:/
ای خواهر گرام تواین روزا همه بچه هاشون اینجوری شلوغ میکنن بخدا من دوتا پسر دارم پسر اولیم یازده سالش ...
پسر منم همینه بخدا انقد اعصابم خورده سرم نبض میزنه از درد.ساعت ده ابجیم اومد شب نشینی انقد لج کرد گریه کرد رفت بالا از یخچال از کابینت بچه هاشو اذیت کرد بنده خدا نشستن رفت ۱۱نشده 😭😭
ی اشنا داریم پسرش فک میکنم ۳ یا ۴سالش باشه وای همه بچه هارو میزنه لججج باااز بی قرار ی لحظه یجا بند ...
دقیقا پسر من یعنی ده تابچه جمع میشن باهم بازی کنن فقط پسر من باهمه مشکل داره همه رومیزنه جیغ داد خنده بلند گریه این بچه رو هل میده اونو هل میده یعنی یه ثانیه بند نمیاد
خدایا شکرت که دراین همه هیاهو روزگارمن هنوز آروم آرومم