بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻. ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️. خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰. اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم
هیچی عزیزم نترس تو تاپیک های سال ۹۸ ۱۴۰۰ هم بود همچین چیزی اسهال و استفراغ داره ک دختر من اسهال ندار ...
وقتی ک اسم ویروسی چیزی میاد بدنم میلرزه
هم الان ک باردارم بخاطر بچم هم بخاطر اینکه پارسال همسرم از کرونا دلتا پلاس ۲و نیم ماه توو icuبود با حال وخیم 😔
خداروشکر گذشت و خدا دوباره معجزشو نشونم داد🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻. ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️. خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰. اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم
خدارو صدهزار مرتبه شکر که سالمین و بخیر گذشت باهر دلی ک شاد گشت من شاد میشوم آباد هر ک ...
ممنونم عزیزم ایشالله بچتون بزودی شفا بگیرن
چقد طول میکشه مگه؟دخترم همینطوری کمبود وزن داره 😔😔همون پودری ک با ماست یا دوغ قاطی میکنن؟
برای پسر من سه روز طول کشید،نه اون نیست میدونم کدومو میگی ولی ors پودریه که توی آب حل میشه در واقع یه نوع سرم هست ولی خوراکیه،ببین دمنوش نعنا و ریحان تازه با هم دم کن بده برای ضدعفونی عالیه،کته با سیر ماست هم خوبه ،موز و مغزیجات حجم غذاشو کم کم کن ودفعات بیشتر برای پسر منم همین بود معدش هیچی نگه نمیداشت که بخاد به اسهال برسه همه رو پس میاورد