2777
2789

سلام.اگه بچگی سینوزیت داشتین الان بهترین؟

یا اگر بچتون تو دوران کودکی سینوزیت داشته الان چطوره سینوزیتش؟

من بچم سه سالشه،سینوزیت داره،دایم سرما خورده هست حتی تو فصل گرما

بزرگ بشه انشالله خوب میشه؟

خیلی براش نگرانم،😞

اگر تجربه ای دارین ممنون میشم بگین،براتون صلوات میفرستم 

من از بچگی سینوزیت داشتم همون موقع دکتر رفتم دیگ پیگیر نشدم..فقط زمستونا ک باد بزنه پیشونیم اذیت میشم ی کم...الانم ک دیگ هوا مثل قدیم سرد نیست دیگ سختم نیست ب اون صورت...باد کولرم مستقیم ب سرش نخوره البته من حساس نیستم ب این .از حموم میاریش سرشو با سشوار خشک کن اون لحظه هم کولر خاموش کن تا بعدش..دیگ همین 😀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از بچگی سینوزیت داشتم همون موقع دکتر رفتم دیگ پیگیر نشدم..فقط زمستونا ک باد بزنه پیشونیم اذیت میش ...

فقط کافیه سرما بخوره ،سرما خوردگیش طولانی میشه

دایم آبریزش بینی داره مدام تو خواب سرفه میکنن

باور میکنی خیلی به خاطر این قضیه گریه میکنم،😞😞

فقط کافیه سرما بخوره ،سرما خوردگیش طولانی میشه دایم آبریزش بینی داره مدام تو خواب سرفه میکنن با ...

بزرگ بشه خوب میشه انشالله گریه نکن ماهم بچه بودیم هزارجور مریصی گرفتیم تا بزرگ شدیم نسل ما خیلی رو بچه حساسیم پسرمنم مدام ابریزش وعطسه وسرفه داره منم ناراحتم

بزرگ بشه خوب میشه انشالله گریه نکن ماهم بچه بودیم هزارجور مریصی گرفتیم تا بزرگ شدیم نسل ما خیلی رو ب ...

باباش که به فکرش نیست من دایم غصه میخورم

همش عذاب وجدان میکیرم،فکر میکنم شاید کم کاری کردم 

فقط کافیه سرما بخوره ،سرما خوردگیش طولانی میشه دایم آبریزش بینی داره مدام تو خواب سرفه میکنن با ...

ی مولتی ویتامین بگیر براش شاید بدنش ضعیف شده...ایمنی بدنش اومده پایین ک مدام سرماخورده است..دم کردن گل بنفشه هم اگر ب سنش میخوره بدی بهش بخوره خوبن..من خیلی سرماخورده هم نبودم همیشه...فقط یادمه زمستونا باد میزد سرم اذیت میشدم...سردرد میگرفتم...اونموقع پنکه داشتیم تابستون جلو اونم میرفتم همینطور...ب باد بیشتر حساس بودم...

باباش که به فکرش نیست من دایم غصه میخورم همش عذاب وجدان میکیرم،فکر میکنم شاید کم کاری کردم 

نه تومادر خوب ودلسوزی هستی چرا کم کاری عزیزم مادرا چون توخونه ان وبیشتر درگیر بچه هان ببشترم غصه میخورن باباها بیرونن وهزارجور کاروحواس پرتی دارن مثل ما حساس نیستن

ی مولتی ویتامین بگیر براش شاید بدنش ضعیف شده...ایمنی بدنش اومده پایین ک مدام سرماخورده است..دم کردن ...

اره کافیه عصری که هوا خنک میشه بره بیرون آبریزش بینیش شروع میشه

بهش میدم عزیزم

نه تومادر خوب ودلسوزی هستی چرا کم کاری عزیزم مادرا چون توخونه ان وبیشتر درگیر بچه هان ببشترم غصه میخ ...

قربونت بشم ممنون از همدردی عزیزدلمم،⁦♥️⁩⁦

به خدا خودم رو پیر کردم

اره کافیه عصری که هوا خنک میشه بره بیرون آبریزش بینیش شروع میشه بهش میدم عزیزم

ی هدبند بگیر براش میزنی ب پیشونیش حتی از این عروسکی بچگانه ها ن زمستونی ک الان گرمه میتونی بزنی پیشانیش.کم کم دیگ عادت میکنید..ولی دکترم ببر باز اونا بهتر میدونن  میگن نباید این علائم مداوم باشه...