2777
2789
عنوان

شوهرم میگه نریم

329 بازدید | 16 پست

قراره فردا بابام اینا و عمه ام برن مسافرت.

ما هم راه دوریم اول قرار بود ما هم بریم باهاشون

اما اون موقع فرار نبود عمه ام هم بیاد.

حالا شوهرم امروز فهمید اونم هست گفت نه نمیریم.

چون یک ماه پیش بابام تو جمع اونا از راه دوری من ناراحت بود گفت پشیمونم دخترما راه دور دادم.عمه ام هم بود 

بعدشم بابا حتی عذر خواهی کرد از شوهرم اما شوهرم کلی وقت قهر بود هم با من هم با بابام

حالا به نظرتون منطقیه میگه نمیام؟

دلم میخواست خانوادمو ببینم🥲

نمیدونم چه بهونه ای جور کنم بگم ما نمیایم

شما جای من بودید چه میکردید

چ شوهر حساسی 

بگو مریض شده شوهرت دیگه یا بگو مهمون گیرم اومد

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ بابای اونم میگف کار بدی کردم اینو واسش گرفتم شمام باهاش قهر میکردی

بگو مشکلی پیش اومده نمیایم

من نیامده‌ام با تو باشم، من آمده‌ام تو باشم.                            هیزم آتش نمی‌گیرد!آتش می‌شود✨
اوم یه جورایی دوست دارم برم یه جورایی میترسم شوهرم ناراحت بشه و سفر زهرم بشه. ولی فکر کنم اره مجبور ...

اره نرو ولش کن

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
اگ بابای اونم میگف کار بدی کردم اینو واسش گرفتم شمام باهاش قهر میکردی بگو مشکلی پیش اومده نمیایم

راستش انقدر کش نمیدادم.ولی درکش میکنم.بابام گاهی یه چیزی رو از روی سادگی میگه 

اوهوم باید همین کارو کنم

با این کارش داره ثابت میکنه که حرف پدر درست بوده هیچی بگو کاری پیش اومده نمیتونیم بیاییم،اگر هم میتو ...

میترسم راضیش کنم با دلخوری بیاد بره توی قیافه بدتر باشه.

نرم بهتره انگار☹️