2777
2789
سلام فداتشم مرررسی شما خوبی😍😍

خوبم مهربونم مرسی . 

تو خیلی خوبی عزیزم 

خیلی هم قشنگ حرف میزنی 

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفت چند روز پیش خواهرش خیانت شوهرش رو فهمیده شوهرم زیر بار نرفته و گفته خیانت کردی خودت براهمین میخو ...

چقد مردا پروان.ولی اصلا اسی رو کشیده بود اونجا که چی بشه ابروی خودشو برد خب:/

💛خدای  من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛                          🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡                                          به درخواست خودم تعلیق شدم💕

عههههه آره راست میگی خیلی وقته من فک کردم مشکل گوشی منه

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
گفت چند روز پیش خواهرش خیانت شوهرش رو فهمیده شوهرم زیر بار نرفته و گفته خیانت کردی خودت براهمین میخو ...

اااااعهعهعه مرتیکه عوضی همون پیاماشم یه جوری بود ،بنظرم باز میخواست مخ خواهرو بزنه بعد از زنش باج بگیره

چی بود

غم ازدست دادن عزیزان ترس ازدست دادن یچیزی تو این مایه ها

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی