2777
2789

چن روز دیگه محرمه 

امشب و دریابید عزیزان😂💚

یچیزی بگید ریسه بریم 

همینکه چن نفر دلشون شاد شه ینی بردیم ما🙂❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه خونه مجردی داشتیم مثل باغ وحش میموند با صاحب خونه بد بودیم با همسایه هم رابطمون تعریفی نداشت حالا فرض کن شش هفتا دختر یه خونه هفتاد متری کلی کتاب و لباس و وسیله و چه بلا هایی که سر همسایه نیاوردیم واسه تک تک تون این لحظات رو آرزو مندم

یه بار دانشگاه کلاس بودم اوایل ترم  میخواستم برم دستشویی استاد گیر بود انگار مدرسه اس نمیذاشت میگفت میرید رشته کلام از دستم خارج میشه الکی گفتم یه تماس بگیرم واجبه بعد پاشدم رفتم گوشی یادم رفت برگشتنی استاد گفت خانم فلانی تماس گرفتید گفتم بله گفت جالبه گوشیتون روی میز هیچی نابود شدم کمرم شکست برگشتم لبخند ملیح پسرای کلاس رو دیدم🥴

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

امروز فهمیدم که آبروم پیش داداشم رفته

دیگه نمی تونم تو چشماش نگاه کنم 

داداشم تو یه شهر دیگه تنها زندگی می‌کنه ، ما هم خانوادگی رفتیم

دیدنش بعد من رفتم حمام و کل لباس هام رو گذاشتم تو سبد لباس ها حتی لباس زیر ها 

و بعد فراموش کردم بردارم 😭😭

امروز داداشم زنگ زد به مامانم گفت 😭اصلا نمی‌خوام با داداشم چشم تو چشم شم

🤣🤣🤣🤣 دهنت بخدا ریسه رفتم 

خدایی تلخ بود😂

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم