fagitareshgh مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 209 عنوان خانم های عاشق 😍 123 بازدید | 19 پست خانم ها برای جلب توجه عشق و همسرتون چیکار میکنید؟ حرف خاصی برای جلب توجه همسرتون به کار میبرید؟ برای همسر عزیزم ❤️🔥💋 جهانم تویی❤️ چنان دور تو میگردم💞 که کسی به زیبایی من جهان گردی را تجربه نکرده باشد💕 1402/04/25 | 22:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
paniz1382002003 عضویت: 1401/01/02 تعداد پست: 1586 وااای امشب همه تاپیکا درباره عشقه ی کاری میدید دست مااا😂😂
دختر_قلقلی عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 4631 من از سیاست استفاده میکنم.بستگی به موقعیت داره ی خانوم خوشگلم🧚♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩👧👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩💼و خونه داری 👩🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃
anesherliتعلیقی عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 7937 کاری نمیکنم من ته عشقم به سوهرمنشون دادن انگشت وسط بهشه و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
دختر_قلقلی عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 4631 وااای امشب همه تاپیکا درباره عشقه ی کاری میدید دست مااا😂😂 این همه نشونه کم نیستا😂 ی خانوم خوشگلم🧚♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩👧👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩💼و خونه داری 👩🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃
نگار_خانم2 عضویت: 1402/03/26 تعداد پست: 9327 وااای امشب همه تاپیکا درباره عشقه ی کاری میدید دست مااا😂😂 شما کاری نکن ، بهتره 😂😂🤦🏻♀️
نگار_خانم2 عضویت: 1402/03/26 تعداد پست: 9327 کاری نمیکنم من ته عشقم به سوهرم نشون دادن انگشت وسط بهشه 😐😐😐😬دقیقاً کدوم انگشت ؟!😂😂😕نشونه خاصی داره ؟! 😬😬😂
anesherliتعلیقی عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 7937 😐😐😐😬 دقیقاً کدوم انگشت ؟!😂😂😕 نشونه خاصی داره ؟! 😬😬😂 انگشت وسط دیگهبله خیلی خاصه خخخخ خودش میدونه و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
fagitareshgh مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 209 آخه همسرم بهم بی توجه البته یکم بحثمون شده یه ماهه عقد کردیم میخوام توجهش رو جلب کنم برای همسر عزیزم ❤️🔥💋 جهانم تویی❤️ چنان دور تو میگردم💞 که کسی به زیبایی من جهان گردی را تجربه نکرده باشد💕
نگار_خانم2 عضویت: 1402/03/26 تعداد پست: 9327 انگشت وسط دیگه بله خیلی خاصه خخخخ خودش میدونه وااااای 😂😂😂 ، من خجالت میکشم انگشتمو مثل شما کنم پیش همسرم 😬😬😬😂🤦🏻♀️
anesherliتعلیقی عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 7937 وااااای 😂😂😂 ، من خجالت میکشم انگشتمو مثل شما کنم پیش همسرم 😬😬😬😂🤦🏻♀️ والا من تا میگه عزیزم فلان چیزو بیار انگشت نشون میدم به معنای اوکی عزیزدلمهمشم میگه خاک تو سر بی ادبت تو پسر میشدی زنای مردمو حامله میکردی و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
نگار_خانم2 عضویت: 1402/03/26 تعداد پست: 9327 والا من تا میگه عزیزم فلان چیزو بیار انگشت نشون میدم به معنای اوکی عزیزدلم همشم میگه خاک تو سر بی ا ... خب انگشت خوبی رو نشون نمیدی 😂😂😂😂آره واقعا ،😬 هرکی ازت ی نی نی داشت 😂😂😂😂😂😂😂
fagitareshgh مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 209 وااای امشب همه تاپیکا درباره عشقه ی کاری میدید دست مااا😂😂 ما یکم بحث مون شده🥲 برای همسر عزیزم ❤️🔥💋 جهانم تویی❤️ چنان دور تو میگردم💞 که کسی به زیبایی من جهان گردی را تجربه نکرده باشد💕
anesherliتعلیقی عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 7937 خب انگشت خوبی رو نشون نمیدی 😂😂😂😂 آره واقعا ،😬 هرکی ازت ی نی نی داشت 😂😂😂😂😂😂😂 باشه خب غریبه که نی و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
نگار_خانم2 عضویت: 1402/03/26 تعداد پست: 9327 باشه خب غریبه که نی اره ، غریبه نیست 😂♥️♥️🌺💙انشاالله کنار هم خوشبخت باشین عزیزم ♥️🌺♥️♥️🌺♥️