2777
2789
عنوان

خانم های عاشق 😍

123 بازدید | 19 پست

خانم ها برای جلب توجه عشق و همسرتون چیکار می‌کنید؟ 

حرف خاصی برای جلب توجه همسرتون به کار می‌برید؟

برای همسر عزیزم ❤️‍🔥💋 جهانم تویی❤️                     چنان دور تو میگردم💞 که کسی به زیبایی من جهان گردی را تجربه نکرده باشد💕

من از سیاست استفاده میکنم.بستگی به موقعیت داره

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاری نمیکنم من ته عشقم به سوهرم

نشون دادن انگشت وسط بهشه

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
وااای امشب همه تاپیکا درباره عشقه ی کاری میدید دست مااا😂😂

این همه نشونه کم نیستا😂

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃
😐😐😐😬 دقیقاً کدوم انگشت ؟!😂😂😕 نشونه خاصی داره ؟!  😬😬😂

انگشت وسط دیگه

بله خیلی خاصه خخخخ خودش میدونه

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

آخه همسرم بهم بی توجه البته یکم بحثمون شده یه ماهه عقد کردیم می‌خوام توجهش رو جلب کنم 

برای همسر عزیزم ❤️‍🔥💋 جهانم تویی❤️                     چنان دور تو میگردم💞 که کسی به زیبایی من جهان گردی را تجربه نکرده باشد💕
وااااای 😂😂😂 ، من خجالت میکشم انگشتمو مثل شما کنم پیش همسرم 😬😬😬😂🤦🏻‍♀️

والا من تا میگه عزیزم فلان چیزو بیار انگشت نشون میدم به معنای اوکی عزیزدلم

همشم میگه خاک تو سر بی ادبت تو پسر میشدی زنای مردمو حامله میکردی

والا من تا میگه عزیزم فلان چیزو بیار انگشت نشون میدم به معنای اوکی عزیزدلم همشم میگه خاک تو سر بی ا ...

خب انگشت خوبی رو نشون نمیدی 😂😂😂😂

آره واقعا ،😬 هرکی ازت ی نی نی داشت 😂😂😂😂😂😂😂

وااای امشب همه تاپیکا درباره عشقه ی کاری میدید دست مااا😂😂

ما یکم بحث مون شده🥲

خب انگشت خوبی رو نشون نمیدی 😂😂😂😂 آره واقعا ،😬 هرکی ازت ی نی نی داشت 😂😂😂😂😂😂😂

باشه خب غریبه که نی